Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης από τους γονείς και τον αδερφό της (Video)

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας

7 Σεπτεμβρίου 2020 16:19
Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης από τους γονείς και τον αδερφό της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι γονείς και ο αδερφός της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι μιλούν και περιγράφουν την κατάσταση της αλλά και τον Γολγοθά που έχει μπροστά της. Ενώ, πηγές από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναφέρουν πως εκτός από το καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης, βρέθηκε και DNA στο ταξί που την μετέφερε.

Επίσης, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης, μιλά για την πρώτη συνάντηση του μαζί της μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και αποκαλύπτει όλα όσα του είπε.

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεκλειδώνουν νέα στοιχεία που «δείχνουν» την 35χρονη

Νέα στοιχεία ξεκλειδώνουν οι αρχές που αφορούν την επίθεση με βιτριόλι, μετά από διερεύνηση των προσωπικών αντικειμένων της δράστιδας, όπως του κινητού της τηλεφώνου και στον υπολογιστή.

Στα εργαστήρια της ασφάλειας, εντόπισαν ένα νέο στοιχείο που επιβαρύνει την 35χρονη ακόμα περισσότερο. Βρήκαν βιτριόλι στην καπαρντίνα της, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν από που το προμηθεύτηκε. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην επίθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να δώσει απαντήσεις η 35χρονη

Έτοιμη να δώσει απαντήσεις φέρεται να είναι η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, δείχνοντας επιτέλους προθυμία να εξηγήσει τι έχει συμβεί στην υπόθεση, τη στιγμή που σοκάρει με τα λόγια του ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Σύμφωνα με το Star, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δήλωσε πως είναι έτοιμη να μιλήσει για την επίθεση. H κατηγορούμενη 35χρονη βρίσκεται απομονωμένη στις φυλακές της Θήβας και δέχεται επισκέψεις μόνο από στενούς της συγγενείς, ενώ όπως δηλώνει «επιφυλάσσομαι να ζητήσω στο επόμενο διάστημα να με καλέσετε και να δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις. Θέλω να μελετήσω προσεκτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης».

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα γύρισε σπίτι γυρνώντας μία νέα σελίδα στη ζωή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε και ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα της, η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share