Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πέθανε ο θρυλικός DJ, Έρικ Μορίλο

Θρήνος!

1 Σεπτεμβρίου 2020 22:30
Πέθανε ο θρυλικός DJ, Έρικ Μορίλο

Ο θρυλικός DJ Έρικ Μορίλο πέθανε σε ηλικία 49 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο dj από την Κολομβία ήταν πιο γνωστός για το hit "I Like To Move It" το 1993.

Ο ιστότοπος των ΗΠΑ TMZ ανέφερε ότι το πτώμα του βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στο Μαϊάμι. Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του, είναι ασαφείς, ενώ την ίδια ώρα πασίγνωστος τραγουδιστής παλεύει με τον κορωνοϊό.

Ο θάνατός του έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τη σύλληψή του στο Μαϊάμι για σ3ξουαλική παρενόχληση. Έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο Μορίλο αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά ένα τεστ DNA που έγινε για να διαπιστωθεί αν ήταν ο υπαίτιος για τον βιασμό που κατηγορείτο, είχε βγει θετικό, σύμφωνα με το Local10 News του Μαϊάμι.

Ο Μορίλο αναδείχθηκε τρεις φορές νικητής του DJ Best House DJ Awards και τρεις φορές νικητής του Best International DJ. Έπαιζε συχνά στην Ίμπιζα.

Συνελήφθη όταν μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από αυτόν στην κατοικία του στο Miami Beach τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι ντετέκτιβ λένε ότι ο Μορίλο και η κατηγορούμενη δούλευαν και οι δύο ως DJs σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Star Island. Το θύμα είπε στους ντετέκτιβ ότι ο Μορίλο «έκανε αρκετές προσπάθειες, αλλά εκείνη αρνήθηκε».

Ανέφερε επίσης ότι μέθυσε και βρήκε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι για να κοιμηθεί μόνη της, ενώ όταν ξύπνησε τον βρήκε γυμνό δίπλα της.

Πέθανε ο γυμναστής Νίκος Χριστόπουλος!

Συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Χριστόπουλου, ξημερώματα Δευτέρας, ενώ κοιμόταν.

Γυμναστής, υπηρέτησε με πάθος τις αξίες του αθλητισμού σε σχολεία της περιοχής, ανάμεσά τους και στο Κλασσικό Λύκειο, ενώ διετέλεσε και προπονητής στίβου στη Γαλήνη, όπως και στους Special Olympis.

Η κηδεία του θα γίνει στον Αγ. Τρύφωνα Αμαλιάδας αύριο Τρίτη στις 11π.μ.

Ήταν 63 ετών και μόνο καλά λόγια είχε να πει κάποιος για το ήθος του.

ΑΡΗΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: Καλε μου, αγαπημένε μου Νικόλα δάσκαλε μου και καθοδηγητή μου ψυχουλα καλή και αγαθή, όλα τα καλά τα είχες, αποφάσισες να πας μεγάλο ταξίδι, μόλις χθες τα λέγαμε. Καλό παραδεισο, σε ευχαριστώ για όλα, σ'αγαπώ πολυ.

ΓΑΛΗΝΗ: Από τον ΑΟ Γαληνη ακυρώθηκαν όλες οι προπονήσεις της Τρίτης.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου

Μετά το άγγελμα του θανάτου του Νίκου Χριστόπουλου παλαιού αθλητή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή Στίβου

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

1. Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντα τα θερμά του συλλυπητήρια.

2. Να εκφράσει επίσης στο Σωματείο του, τον Α.Ο. Αχαΐας ΄΄Η ΓΑΛΗΝΗ΄΄ τα θερμά του συλλυπητήρια.

3. Να υπενθυμίσει στους πολίτες τη μεγάλη προσφορά του για πολλές δεκαετίες στον Ελληνικό Κλασσικό Αθλητισμό και ειδικότερα της Πάτρας, στον οποίο πρόσφερε το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα , με υψηλά και αγνά ιδεώδη, μαχητής μέχρι το τέλος.

4. Συμμετέχοντας στο πένθος, να παραστεί στην κηδεία και αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσόν σε Ίδρυμα της Πόλης.

Πάτρα, 31 Αυγούστου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Βαγγέλης Τζελάτης Άννα Κουτρουμπή

ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή στίβου Νίκου Χριστόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με τον Νίκο Χριστόπουλο νοιώθουμε βαθιά θλίψη που έφυγε νωρίς και ξαφνικά. Ήταν γλυκός, σπουδαίος και αγαπημένος άνθρωπος. Ακέραιος χαρακτήρας, συγκροτημένος επιστημονικά, άδολος, οραματιστής με τις υψηλότερες ανθρωπιστικές ευαισθησίες. Τον Νίκο δεν θα το ξεχάσουμε γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του».

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Το Δ.Σ του ¨Συνδέσμου προπονητών στίβου Δυτ.Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ¨, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Νίκου Χριστόπουλου , εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση, και σε ένδειξη πένθους, σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου.
2. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Για το Δ.Σ.
 Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παπανδρεόπουλος Κωνσταντίνος Μπούσιας

ΑΟ ΓΑΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια ΑΟ Γαλήνης για την απώλεια του Νίκου Χριστόπουλου
Αίσθηση προκάλεσε στην κοινωνία της Αχαίας η ξαφνική απώλεια του Νίκου Χριστόπουλου και ο ΑΟ Γαλήνη που πληροφορήθηκε το τραγικό αυτό γεγονός δεν έκρυψε την θλίψη του.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Γαλήνης Πολύκαρου Ευθυμάκη:
«Δυστυχώς έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος για το σωματείο μας και την ευρύτερη κοινωνία, ένας εκλεκτός φίλος με τεράστια προσφορά και η οικογένεια του συλλόγου μας θα τον θυμάται για πάντα.
Τα πλέον θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».
Ο Νίκος Χριστόπουλος είχε ένα πλούσιο έργο και προσφορά στο τμήμα στίβου της Γαλήνης και όχι μόνο, αφού πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στα παιδιά με ιδιαιτερότητες του συλλόγου.
Είναι χαρακτηριστικό για τη σχέση Γαλήνης-Χριστόπουλου ότι ακόμη και μέχρι πρόσφατα και παρότι ο εκλιπών είχε συνταξιοδοτηθεί, συνέχιζε από την παθολογική του αγάπη προς το σύλλογο να είναι δίπλα του βοηθώντας πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ

Με πραγματική θλίψη αποχαιρετά σήμερα η Πατραϊκή κοινωνία μια άξια προσωπικότητα που την υπηρέτησε ποικιλότροπα πολλές δεκαετίες.
Αποχαιρετούν η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες.
Αποχαιρετά ο χώρος του Αθλητισμού τον αθλητή αλλά και επιστήμονα προπονητή που τον υπηρέτησε με υποδειγματικό τρόπο και συνέπεια για το κοινό καλό, που ήταν πάντα πρόθυμος για προσφορά στη Νεολαία .
Στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας θα μείνει χαραγμένη η μορφή του. Ο δυνατός χαρακτήρας του, η λιτότητα αλλά και η καλοσυνάτη πάντοτε συμπεριφορά με την ευθύτητα του λόγου του, η πίστη στις αθλητικές αξίες.
Φίλε Νίκο,
Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατός σου είναι τεράστιο. Η σιωπή από την απουσία σου σε μείζονα αθλητικά και κοινωνικά θέματα θα ακούγεται πολύ ηχηρή στ’ αυτιά μας.
Όλοι έχουμε να θυμηθούμε κάτι θετικό από τους αγώνες σου ως αθλητής, ως Εκπαιδευτικός, ως προπονητής υπηρέτης του Αθλητισμού. Υπήρξες η αρμονική συνύπαρξη όλων αυτών των ιδιοτήτων με στόχο πάντοτε το καλό της Νεολαίας.
Και στο ταξίδι σου σε συνοδεύουν η αγάπη και η εκτίμηση όλης της Αθλητικής Κοινωνίας.
Φίλε Νίκο
χωρίς τη δική σου παρουσία όλοι μας θα είμαστε φτωχότεροι.
Καλό σου ταξίδι.
Βαγγέλης Τζελάτης

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share