Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πασίγνωστος τραγουδιστής παλεύει με τον κορωνοϊό - "Κόλλησα και πέρασα άσχημα..."

"Ο ιός είναι πραγματικός και είναι επικίνδυνος"

19 Αυγούστου 2020 19:45
Πασίγνωστος τραγουδιστής παλεύει με τον κορωνοϊό -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πασίγνωστος Κολομβιανός τραγουδιστής J Balvin αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αναρρώνει.

«Προς το παρόν, η υγεία μου βελτιώνεται» ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα παραλαμβάνοντας βραβείο για το μουσικό του βίντεο «Rojo» στην τελετή απονομής των Premios Juventud 2020 την περασμένη εβδομάδα.

Ήταν πολύ δύσκολες μέρες, πολύ περίπλοκες. Μερικές φορές δεν πιστεύουμε ότι θα νοσήσουμε, αλλά κόλλησα και το πέρασα άσχημα» προσέθεσε. Μάλιστα αναφέρθηκε σε όσους πιστεύουν ότι ο ιός δεν υπάρχει για να τους αφυπνίσει, όπως έκανε και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που διαγνώστηκε θετικός.

«Το μήνυμά μου σε εκείνους που με ακολουθούν, τους νέους θαυμαστές και τους ανθρώπους γενικά είναι να προσέχετε. Αυτό δεν είναι αστείο. Ο ιός είναι πραγματικός και είναι επικίνδυνος» τόνισε.

Θρήνος: Πέθανε κορυφαίος τραγουδιστής από κορωνοϊό

Θρήνος προκαλείται από το θάνατο κορυφαίου τραγουδιστή από κορωνοϊό, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Τρίνι Λόπεζ, δημιουργός των επιτυχιών «If I Had a Hammer» και «Lemon Tree», έφυγε σε ηλικία 83 ετών από επιπλοκές του φονικού ιού. Τον θάνατο του δημοφιλή καλλιτέχνη επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ο συνεργάτης του, Τζο Τσαβίρα. «Έφυγε» ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Palm Springs, ενώ έτερος τραγουδιστής επίσης απεβίωσε προ ωρών.

Ο Τρίνι Λόπεζ μεσουράνησε τη δεκαετία του 1960, ενώ έπαιξε στην ταινία «Και οι 12 ήταν καθάρματα». Όπως αναφέρει δημοσίευμα στους New York Times, ο Τρίνι Λόπεζ νόσησε από Covid-19 και πέθανε από επιπλοκές που του προκάλεσε ο ιός.

Τραγική ειρωνεία, ο Τρίνι Λόπεζ -μαζί με τον συνεργάτη του, Joe Chavira- είχε ολοκληρώσει πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο «If By Now», τα έσοδα του οποίου θα δίνονταν σε τράπεζες τροφίμων για τους πληγέντες από την πανδημία του κορωνοϊού. «Πέθανε από αυτό που προσπαθούσε να πολεμήσει» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Associated Press ο Τζο Τσαβίρα.

Γεννήθηκε στο Ντάλας από Μεξικανούς μετανάστες. Σε ηλικία 15 ετών έπαιζε ήδη μουσική σε μπάντες. Το μουσικό του γκρουπ, Big Beats, τον έφερε στο κατώφλι της Columbia Records το 1958. Ακολούθησε σόλο καριέρα στην King Records και εγκατάσταση στο Λος Άντζελες όπου τον ανακάλυψε ο Φρανκ Σινάτρα. Για να ακολουθήσει ένα συμβόλαιο με την Reprise Records το 1963. Επίσης, σχεδίαζε κιθάρες Gibson.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share