Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (Video)

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα

10 Αυγούστου 2020 13:19
Σοκ: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Βρετανός τραγουδιστής Ουέιν Φοντάνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ενώ, σοκ προκάλεσε η δολοφονία γνωστού τραγουδιστή, τον οποίο γάζωσαν στη μέση του δρόμου.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του. «Εκ μέρους της οικογένειας του Ουέιν Φοντάνα με λύπη ανακοινώνεται ότι πέθανε σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Stepping Hill στο Στόκπορτ», αναφέρεται σε ανοκοίνωση.

Ο Ουέιν Φοντάνα και το ποπ συγκρότημά του οι Mindbenders είχαν μια σειρά από επιτυχίες όπως το The Game Of Love προτού ο Wayne κάνει σόλο καριέρα το 1967 στη οποία γνώρισε επιτυχία με το Pamela Pamela.

Γεννημένος στο Μάντσεστερ στις 28 Οκτωβρίου 1945 ως Glyn Geoffrey Ellis πήρε το όνομά του Ουέιν Φοντάνα από τον ντράμερ του Elvis Presley, τον D.J. Fontana.

Σοκ: Νεκρός 47χρονος τραγουδιστής (photo-video)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο τραγουδιστής-ράπερ Malik B, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των «The Roots». Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε ο ξάδερφός του, Don Champion, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Επίσης, ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μουσικής η είδηση θανάτου γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.

Οι «The Roots» επιβεβαίωσαν τον θάνατό του μέσω Instagram. «Με βαριές καρδιές και δάκρυα μάτια σας ενημερώνουμε με λύπη για το θάνατο του αγαπημένου μας αδερφού και μέλους των Roots, Malik Abdul Baset. Μπορείτε να τον θυμάστε για την αφοσίωσή του στο Ισλάμ και ως έναν από τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών» γράφει η ανάρτηση του συγκροτήματος.

Ο Malik B συμμετείχε στα πρώτα τέσσερα άλμπουμ των The Roots: τα Organix (1993), Do You Want More?!!!??! (1994), Illadelph Halflife (1996) και Things Fall Apart (1999). Το 1999 αποχώρησε από τη μπάντα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του το 2005 (Street Assault).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share