Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Συνεχίζεται ο άστατος καιρός μέχρι...» - Προειδοποίηση από τον Θοδωρή Κολυδά

Αναλυτική πρόγνωση

25 Αυγούστου 2020 20:24
«Συνεχίζεται ο άστατος καιρός μέχρι...» - Προειδοποίηση από τον Θοδωρή Κολυδά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Προειδοποίηση έρχεται για τον καιρό από τον Θοδωρή Κολυδά, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρει στο Star πως οι άστατες συνθήκες θα συνεχιστούν μέχρι αργά την Τετάρτη (26/8).

Οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο το βόρειο τμήμα της χώρας, ενώ αύριο η ένταση θα είναι λιγότερη. Από την Πέμπτη (27/8) ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τους ανέμους στα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ ο Γιάννης Καλλιάνος μιλά και για 40άρια.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης, προειδοποιεί για την κακοκαιρία που βρίσκεται προ των πυλών.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται σήμερα Τρίτη (25-08-2020) από τα βόρεια, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και αργότερα τη Θράκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

"Τις απογευματινές ώρες σε αρκετές περιοχές θα..." - Η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε την πρόγνωση του καιρού και προειδοποίησε. Πώς θα ξεκινήσει η μέρα, αλλά και πώς θα εξελιχθεί;

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος του Open, ανέφερε ότι η ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, τόνισε ότι τις απογευματινές ώρες, σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, θα αναπτυχθούν συννεφιές αστάθειας και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες με έμφαση ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, όπως τόνισε και η Ναταλί Κακκαβά.

Τέλος, ανέφερε ότι η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 33 και 35 βαθμών Κελσίου. Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share