Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πένθος στη ΝΔ: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Θλίψη!

21 Αυγούστου 2020 15:50
Πένθος στη ΝΔ: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου. Στο χώρο της πολιτικής σκηνής επικρατεί ασύλληπτος θρήνος με την είδηση. Ωστόσο, θρήνος επικρατεί και στον χώρο του αθλητισμού μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Γεννημένος το 1949 στο χωριό Δόμιρος, ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη.

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της επιστολής της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η Δ.Ε.Ε.Π (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 17χρονος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, καθώς ένας 17χρονος βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε η αστυνομία, κατά πληροφορίες από 20χρονο φίλο του, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης, επισκέφθηκαν το παλιό σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου και βρέθηκαν μπροστά στη σωρό του 17χρονου όπως αναφέρει το serres24.gr. Στον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο νεαρός, πήγε και ο ιατροδικαστής, ο οποίος αύριο θα προχωρήσει σε νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου, ενώ πρόσφατα κόντεψε να γραφτεί μια «μαύρη» ιστορία στην Πρώτη Σερρών.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία ερευνά όλα τα στοιχεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share