Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Πέθανε στο σούπερ μάρκετ και... τον σκέπασαν με ομπρέλες

Απίστευτο!

20 Αυγούστου 2020 14:53
Αδιανόητο: Πέθανε στο σούπερ μάρκετ και... τον σκέπασαν με ομπρέλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη σε σούπερ μάρκετ στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, καθώς άνδρας πέθανε μέσα σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας, αλλά το πτώμα του βρέθηκε παρατημένο στο πάτωμα, μιας και τον είχαν... σκεπάσει με ομπρέλες.

Το συμβάν αυτό χρονολογείται από τις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και οι περισσότεροι χρήστες να διαμαρτύρονται γιατί αφέθηκε έτσι ο νεκρός και γιατί δεν έκλεισε το κατάστημα αμέσως, ενώ ένα άλλο απίστευτο περιστατικό συνέβη στην χώρα πρόσφατα μεταξύ μητέρας και γιου.

Η αλυσίδα ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη 19 Αυγούστου, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων. «Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών» αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Αφού πέθανε, η εταρεία «ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο». «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.

27χρονος αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης γυναίκας (Video)

Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη του 27χρονου αστυνομικού David Rojas στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε στο πτώμα της 34χρονης Elizabeth Baggett, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου» λέει η μητέρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η οικογένεια της 34χρονης υπέβαλε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και κακομεταχείριση της σορού. Ακόμα ένα φρικιαστικό γεγονός μετά τον άνδρα που ασελγούσε σε πτώμα στη μέση του δρόμου.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο 27χρονος αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, που είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών για να καταγράψει το περιστατικό και βλέποντας το πτώμα της Elizabeth χάιδεψε τα στήθη της, κάτι που καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του.

«Ένιωσα σοκ και αηδία» είπε η μητέρα της όταν την ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί στο πτώμα της κόρης της. «Είναι ένας εφιάλτης» πρόσθεσε.

Συγκίνηση προκάλεσε στο δικαστήριο το γράμμα που είχε γράψει ο 6χρονος γιος του θύματος, που ήθελε να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. «Μετά το χαμό της μαμάς μου και το τι της έκανες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα "γιατί"» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός πριν ασελγήσει το στο πτώμα προσπάθησε να απενεργοποιήσει την κάμερα που έφερε πάνω του, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι οι πράξεις του καταγράφηκαν.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα και βγήκε από τη φυλακή πληρώνοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share