Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Καλλιθέα: 58χρονη ζούσε μαζί με τη νεκρή μητέρα της (Video)

Είχε τυλίξει το πτώμα με νάιλον

31 Ιουλίου 2020 07:47
Φρίκη στην Καλλιθέα: 58χρονη ζούσε μαζί με τη νεκρή μητέρα της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια ανθρώπινη τραγωδία ξετυλίχθηκε στην Καλλιθέα, όπου μία 58χρονη γυναίκα ζούσε επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μαζί με τη νεκρή μητέρα της.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του «Mega», εντόπισαν την ηλικιωμένη σε προχωρημένη σήψη, στο ισόγειο διαμέρισμα της 58χρονης. Ενώ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα των αρχών στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Λόγω της δυσοσμίας και της αποπνικτικής ημέρας, οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες διαπίστωσαν ότι στην ντουλάπα του διαμερίσματος βρισκόταν τυλιγμένο με νάιλον το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, η 58χρονη είχε σφραγίσει όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού. Όπως φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, δεν είχε χρήματα για την κηδεία και γι’ αυτό προτίμησε να «φυλάξει» η ίδια τη σορό της μητέρας της. Οι αρμόδιες αρχές διέταξαν τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της 34χρονης - «Αυτό που ζητάμε είναι να...» (Video)

Σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη, η οποία συνεχίζει να βιώνει τον δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

«Να ερευνηθούν όλες οι εφαρμογές στο κινητό της»

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλουν αίτημα στον ανακριτή για περαιτέρω έρευνα στο κινητό και το κομπιούτερ της κατηγορούμενης, ζητώντας μάλιστα έλεγχο όλων των εφαρμογών που είχε κατεβάσει.

«Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει περαιτέρω έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορουμένης που έχει κατασχεθεί, καθώς και στο τηλέφωνο της σε εφαρμογές όπως είναι το Viber και άλλες αντίστοιχες για να διαπιστώσουμε αν είχε γίνει αναζήτηση μέσα από κάποιες εφαρμογές ώστε να βρει το καυστικό υγρό. Να δούμε λοιπόν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο δηλαδή αυτός ή αυτή που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό».

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share