Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020

Κτηνωδία: Άνδρας δολοφόνησε 3 γατάκια - Τα έβαλε στο πλυντήριο μαζί με τα ρούχα (Video)

Φρίκη

16 Ιουλίου 2020 13:46
Κτηνωδία: Άνδρας δολοφόνησε 3 γατάκια - Τα έβαλε στο πλυντήριο μαζί με τα ρούχα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κτηνωδία σημειώθηκε στη Μαλαισία με έναν άνδρα να βάζει τρία γατάκια μαζί με τα ρούχα του μέσα σε πλυντήριο και να τα δολοφονεί. Ακόμη, ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει μπάνιο στα 3 γατάκια του. Αυτό που διαπίστωσε μόλις τα έβαλε στο νερό τον έκανε να τα «χάσει»

Ένα ένα τα έβαλε σε ξεχωριστά πλυντήρια, έβαλε και απορρυπαντικό και στη συνέχεια πάτησε να ξεκινήσει το πρόγραμμα πλύσης. Τα γατάκια βρήκαν φρικτό θάνατο. Πνίγηκαν μέσα στους κάδους.

Μάλιστα χρειάστηκε να περάσει μια ημέρα προκειμένου μια γυναίκα που είχε πάει να πλύνει τα ρούχα της, άνοιξε το πορτάκι του πλυντηρίου και βρήκε το ένα.

Σε λίγη ώρα βρέθηκαν και τα άλλα δυο στα διπλανά πλυντήρια. Όμως το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Η αστυνομία αφού μελέτησε το βίντεο εντόπισε τον δράστη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για άστεγο ο οποίος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές για κακοποίηση ζώων.

Γιαγιά νόμιζε ότι φροντίζει 3 γάτες μέχρι που ο εγγονός κατάλαβε το ολέθριο λάθος της...

Όταν ο Έρικ Χέρτλεϊν πήγε για να επισκεφτεί τη γιαγιά του στο σπίτι της στο Κάνσας εδώ και πολύ καιρό, ήξερε ότι θα έβρισκε αρκετές αδέσποτες γάτες στην μπροστινή της βεράντα, όπου τις άφηνε πάντα να περιφέρονται τριγύρω.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ένα από αυτά τα γατάκια δεν ήταν όπως τα άλλα. Μετά από προσεκτικό έλεγχο, στην πραγματικότητα, δεν ήταν καθόλου γάτα. Επίσης, δείτε εδώ την γάτα-τερματοφύλακαγια την οποία μιλούν όλοι στα social media τα τελευταία 24ωρα.

Χωρίς να γνωρίζει κανείς, η γιαγιά του Έρικ φρόντιζε ένα μικρό οπόσουμ όλη την ώρα. «Με καθησύχασε ότι ήταν μία από τις γάτες της», είπε στον Dodo. «Της είπα ότι δεν ήταν αυτό που πίστευε ότι ήταν.» Η γλυκιά γυναίκα τον ονόμασε Τετ και παρόλο που ήταν σοκαρισμένη όταν συνειδητοποίησε την αλήθεια, δεν ενοχλήθηκε και πάρα πολύ. «Λοιπόν, δεν με ενοχλεί ακόμα, οπότε δεν με πειράζει να είναι εδώ!», είπε.

Γιαγιά φρόντιζε ένα μικρό οπόσουμ γιατί νόμιζε ότι ήταν γάτα

Ο Έρικ επίσης ανακάλυψε ότι ο Τετ κοιμόταν έξω από την πόρτα της γιαγιάς του από τότε που ήταν μωρό, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ήταν ορφανό. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις που οδήγησαν τον Τετ στο ζεστό κρεβάτι με τις γάτες όπου μένει τώρα, φαίνεται να είναι μια ευεργετική παρουσία για όλους τους εμπλεκόμενους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το δείτε μόνοι σας!

Μια γυναίκα από το Κάνσας, που είναι γνωστή ότι αφήνει αδέσποτες γάτες να κοιμηθούν στη βεράντα της, δέχτηκε μια πρόσφατη επίσκεψη από τον εγγονό της, ο οποίος παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο.

Ένας από τους γούνινους φίλους της, τον οποίο ονόμασε Τετ, ήταν σίγουρα διαφορετικός από τις άλλες γάτες . Στην πραγματικότητα, ο Τετ δεν ήταν καθόλου γάτα … Ήταν ένα οπόσουμ και η γιαγιά δεν είχε ιδέα! «Με καθησύχασε ότι ήταν μία από τις γάτες της … Γελούσα για πέντε λεπτά,» είπε ο Έρικ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share