Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα - Βρέθηκε το πτώμα της (Video)

Έδωσε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της

14 Ιουλίου 2020 09:05
Νεκρή η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα - Βρέθηκε το πτώμα της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό επίλογο είχε η περιπέτεια εξαφάνισης της Αμερικανίδας ηθοποιού, Νάγια Ριβέρα, πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης σειράς «Glee». Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί μια ανάρτηση της Ριβέρα πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, με την οποία παρακινούσε τους θαυμαστές της να είναι ευγνώμονες καθώς "το αύριο δεν είναι εγγυημένο".

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε ημέρες, όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε πάει για βαρκάδα στη λίμνη Πιρού με τον 4χρονο γιο της. Λίγες ώρες μετά, ο μικρός βρέθηκε μόνος του στη νοικιασμένη βάρκα, ενώ η ηθοποιός είχε εξαφανιστεί.

Ο σερίφης της κομητείας ανακοίνωσε τα τραγικά νέα σε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δευτέρας (13/07). Ωστόσο, προέκυψε επίσης ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανε πριν πεθάνει ήταν να βεβαιωθεί ότι ο 4χρονος γιος της επέζησε.

«Πιστεύουμε ότι συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια», δήλωσε ο σερίφης του Ventura County, William Ayub.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Η Νάγια Ριβέρα, γνωστή στο κοινό από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Glee, σύμφωνα με τις Αρχές της Καλιφόρνια πνίγηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στη λίμνη Πιρού έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από πνιγμό, καθώς παρατηρούνται δυνατά ρεύματα, στρόβιλοι νερού και ξαφνικοί άνεμοι, γεγονός που έχει κάνει τις τοπικές αρχές να συνιστούν στους εκδρομείς προσοχή και πάντα τη χρήση σωσίβιου.

Τα περισσότερα θύματα από πνιγμό ήταν μη πεπειραμένοι κολυμβητές που δεν φορούσαν σωσίβιο και υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους, κολυμπώντας σε επικίνδυνες περιοχές της λίμνης.

Το συγκεκριμένο συμβάν έχει σοκαρεί την αμερικανική κοινή γνώμη, ενώ πολλοί μιλούν για «κατάρα» της σειράς «Glee», αφού κι άλλοι πρωταγωνιστές είχαν άδοξο τέλος σε νεαρή ηλικία!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share