Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Αγνοείται πασίγνωστη 33χρονη ηθοποιός - Θεωρείται νεκρή!

Ο 4χρονος γιος της βρέθηκε μόνος του σε βάρκα

9 Ιουλίου 2020 09:16
Θρίλερ: Αγνοείται πασίγνωστη 33χρονη ηθοποιός - Θεωρείται νεκρή!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ επικρατεί στο Χόλιγουντ καθώς η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Glee, Νάγια Ριβέρα, αγνοείται και θεωρείται νεκρή από τις Αρχές μετά από ατύχημα με βάρκα. Επίσης, σοκ έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο πασίγνωστου 41χρονου ηθοποιού από κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το CBS, η Ριβέρα είχε νοικιάσει βάρκα στην λίμνη Piru στην Καλιφόρνια. Μαζί της ήταν και ο γιος της, με το παιδί να βρίσκεται ασυνόδευτο μέσα στην βάρκα, ωστόσο η 33χρονη ήταν άφαντη! Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για την τύχη της Ριβέρα με το παιδί να λέει στις Αρχές πως η μητέρα του έπεσε στη λίμνη για να κολυμπήσει.

Μάλιστα, και το αυτοκίνητο της Rivera βρέθηκε στη θέση του με τον σερίφη της πόλης να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως η Ριβέρα θεωρείται νεκρή και οι έρευνες για την εύρεση της σωρού της, συνεχίζονται. Όλα δείχνουν πως η Ριβέρα πνίγηκε με τις ελπίδες να είναι λιγοστές για την εύρεσή της.

Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός με κορωνοϊό κατέρρευσε στη σκηνή

Σοκ φέρνει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση, ότι πασίγνωστος ηθοποιός, που πάσχει μεταξύ άλλων από κορωνοϊό, κατέρρευσε στη σκηνή.

Ο λόγος γίνεται για τον Ντι Ελ Χιούγκλι, ο οποίος σόκαρε με το εν λόγω ατύχημα, την ώρα που παιζόταν μια παράσταση στο Νάσβιλ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ο αντισυμβατικός 57χρονος κωμικός υπέφερε από εξάντληση μετά από μια εβδομάδα αδιάλειπτης εργασίας και μετακινήσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεών του, δήλωσε ο εκδότης του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χιούγκλι είπε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, όταν μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/06) στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ, μετά την κατάρρευσή του, ενώ μόλις προχθές (19/6) απεβίωσε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

«Ήμουν, όπως λένε, ασυμπτωματικός» έγραψε. «Δεν είχα συμπτώματα γρίπης, βήχα, πυρετό, απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Προφανώς απλώς έχασα τις αισθήσεις μου».

Ο ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις προσευχές και τις ευχές τους, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Ο Ντι Λέι Χιούγκλι είναι από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρισμένους κωμικούς στις ΗΠΑ με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και του ραδιόφωνο. Στο Netflix προβάλλεται αυτήν την εποχή η παράστασή του «Αντίθετος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share