Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό»: Το έπαιζε γιατρός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου! (Video)

Έδινε φάρμακα για την ελονοσία σε ασθενείς που είχαν χολή

13 Ιουλίου 2020 09:38
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό»: Το έπαιζε γιατρός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου! (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την δράση του «ψευτογιατρού» καθώς εμφανιζόταν ακόμα και ως γιατρός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου προκειμένου να πείσει τα θύματά του.

Σύμφωνα με νέο χειρόγραφο σημείωμα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, ο ψευτογιατρός έδινε σε ασθενείς που είχαν πρόβλημα με τη χολή τους, βότανα αλλά και ενέσεις αρτεμισίνης ένα πολύ βαρύ φάρμακο και χρησιμοποιείται μόνο για την ελονοσία. Παράλληλα, σοκάρουν οι μέθοδοι και οι συνταγές που πρότεινε ο ψευτογιατρός για να πείσει ανθρώπους βαριά αρρώστους να τον εμπιστευτούν

Ο «Δρ θάνατος» ζητούσε χιλιάδες ευρώ για τα μπουκαλάκια με βότανα που χορηγούσε στα θύματά του και τα οποία, σύμφωνα με το Star, χορηγούσε ακόμα και σε παιδιά με βαριές ασθένειες αντί της κανονικής τους ιατρικής θεραπείας.

«Μας είπε ότι η θεραπεία θα κοστίσει 12.000-15.000 ευρώ η κάθε δόση και μας είπε ότι θα χρειαστούν ίσως και 5 δόσεις. Όταν νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου στο 401 έκανε ότι ήξερε γιατρούς, διευθυντές αλλά εξαφανιζόταν ως δια μαγείας όταν τους έβλεπε στο δωμάτιο. Την τελευταία εβδομάδα πριν πεθάνει ο πατέρας μου είχε το θράσος να μου ζητήσει 17.000 ευρώ για πιο δραστική θεραπείας. Δήλωνε γιατρός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου» περιέγραψε στο Star ο γιος ενός από τα θύματα του ψευτογιατρού.

Οι αρχές αναζητούν τη διαδρομή του χρήματος. Μία επιταγή ύψους 7.124 ευρώ που δόθηκε στον ψευτογιατρό από τον πατέρα θύματος στις 24 Μαρτίου του 2017 δόθηκε στη συνέχεια από τον Κόντο ως δωρεά σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος και εξαργυρώθηκε από επαγγελματία στην Θεσσαλονίκη στις 27 Μαρτίου του 2020 τρία χρόνια δηλαδή μετά.

Νέες αποκαλύψεις για τις... ιατρικές συμβουλές του ψευτογιατρού: «Θα καταπίνεις 2 κουκούτσια κεράσια» - Πόσο κόστιζαν τα... ματζούνια του (Video)

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα από τα χειρόγραφα σημειώματα που έγραφε στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός. Επίσης, δείτε εδώ τα «θαυματουργά» μπουκάλια που έδινε σε ασθενείς.

Ο ψευτογιατρός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις για τα χάπια και τα βότανα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς του αλλά και τα ποσά που εισέπραττε. Όπως φαίνεται από τη χειρόγραφη συνταγή του που προβλήθηκε στο Star, ο «Δρ Θάνατος» είχε συγκεκριμένη τιμή για κάθε βότανο και έλαιο.

Συγκεκριμένα, το καστορέλαιο, στην συγκεκριμένη συνταγή, κοστολογήθηκε στα 16 ευρώ, το αβοκάντο στα 50 ευρώ, το δαφνέλαιο 20 ευρώ, το έλαιο φυκιών 25,8 ευρώ, η λεβάντα (1 λίτρο) στα 72,96 ευρώ και το απλό χαμομήλι (1 λίτρο) στα 78 ευρώ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ο ψευτογιατρός εκτός από ιατρικές συμβουλές έδινε στους ασθενείς του και συμβουλές διατροφής με ανάλατα αμύγδαλα, πράσινες και κόκκινες πιπεριές. Εντύπωση προκαλεί μία από τις οδηγίες προς κάποιον ασθενή του: «κάθε ημέρα θα καταπιείς και 2 κουκούτσια κεράσια».

«Μου έλεγε ότι είδε όραμα την Παναγία» είπε η μητέρα ενός θύματος

O ψευτογιατρός είχε πείσει σύμφωνα με τις καταθέσεις, τους γονείς του 16χρονου από τις Σέρρες να σταματήσει τις ιατρικές θεραπείες του. Έφθασε στο σημείο να του δώσει αυτό το διαιτολόγιο με μία σειρά από βότανα. Το παιδί κινδύνευε και εκείνος επέμενε ότι θα υπάρχει πλήρης ίαση. Σε μία άλλη μητέρα 23χρονης, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια συστήθηκε ως γιατρός από την Ελβετία και της έλεγε ότι είδε όραμα την Παναγία.

«Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο Κόντος μου έλεγε ότι το παιδί μου θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Άρχισε να μου λέει για ένα θαύμα που αφορούσε ένα ετοιμοθάνατο παιδί. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα ζούσε, αλλά είδε όραμα την Παναγία και το παιδί έγινε καλά. Ο Κοντός μου είπε ότι θα πάρει αίμα της κόρης μου για να κάνει μοριακές αναλύσεις» ισχυρίστηκε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει δεκάδες μάρτυρες. Κάθε κατάθεση αποκαλύπτει και την απίστευτη δράση του γιατρού που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν υπολόγισε την ανθρώπινη ζωή ακόμα και μικρών παιδιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share