Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού από καρκίνο (photo-video)

Θρήνος

13 Ιουλίου 2020 09:08
Σοκ: Πέθανε σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού από καρκίνο (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του στήθους με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια. Ακόμη ένα σοκ στο χώρο του κινηματογράφου μετά τον χαμό 41χρονου ηθοποιού από κορωνοϊό.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, «έφυγε» το πρωί της 12ης Ιουλίου, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οικογένειας στο People.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση, η 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Ποια ήταν η Κέλλυ Πρέστον

Η Κέλλυ Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Τα πιο γνωστά φιλμ στα οποία είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

Ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Τζον Τραβόλτα από το 1991, και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η Πρέστον γνώρισε τον πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction» το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους (που τελέστηκε από σαηεντολόγο ιερέα) θεωρήθηκε άκυρος.

Η ζωή του ζευγαριού σημαδεύτηκε από κάτι τραγικό, αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Τζετ, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς. Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλη Διαμαντόπουλου. Σοκ προκλήθηκε επίσης στον καλλιτεχνικό κόσμο, όταν πασίγνωστος ηθοποιός, που πάσχει μεταξύ άλλων από κορωνοϊό, κατέρρευσε στη σκηνή.

Η Τζίνη Παπαδοπούλου τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook: «Αγαπημένε μου…. Ήσουν Άγγελος… Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους… Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως… Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου… Εις το επανιδείν..».

Αγαπημένε μου.... Ήσουν Άγγελος... Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους... Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως... Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου... Εις το επανιδείν..

Posted by Jinny Papadopoulou on Tuesday, June 30, 2020

Ως ηθοποιός, είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Στάθη Λιβαθινό αλλά και τους Γιάννη Χουβαρδά, Άρη Τρουπάκη, Σοφία Βγενοπούλου, Κοραή Δαμάτη, Νικήτα Τσακίρογλου, Εύη Γαβριηλίδη, Κώστα Τσιάνο, Δημήτρη Τσιάμη και άλλους. Συμμετείχε ακόμα στις τηλεοπτικές σειρές Είμαστε στον αέρα, Ένα λεπτό θέατρο, κ.ά.

Επίσης είχε συμμετάσχει σε δύο ταινίες μικρού μήκους: Pessoas -εγώ ΕΙΝΑΙ ένας άλλος (σενάριο -σκηνοθεσία Κατερίνας Κωνσταντοπούλου) και Adolescence Lost (σενάριο -σκηνοθεσία Χάρη Γιουλάτου), ενώ ήταν καθηγητής αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο των Αλλαγών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share