Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός με κορωνοϊό κατέρρευσε στη σκηνή

Τι συνέβη;

21 Ιουνίου 2020 16:17
Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός με κορωνοϊό κατέρρευσε στη σκηνή
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ φέρνει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση, ότι πασίγνωστος ηθοποιός, που πάσχει μεταξύ άλλων από κορωνοϊό, κατέρρευσε στη σκηνή.

Ο λόγος γίνεται για τον Ντι Ελ Χιούγκλι, ο οποίος σόκαρε με το εν λόγω ατύχημα, την ώρα που παιζόταν μια παράσταση στο Νάσβιλ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ο αντισυμβατικός 57χρονος κωμικός υπέφερε από εξάντληση μετά από μια εβδομάδα αδιάλειπτης εργασίας και μετακινήσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεών του, δήλωσε ο εκδότης του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χιούγκλι είπε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, όταν μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/06) στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ, μετά την κατάρρευσή του, ενώ μόλις προχθές (19/6) απεβίωσε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

«Ήμουν, όπως λένε, ασυμπτωματικός» έγραψε. «Δεν είχα συμπτώματα γρίπης, βήχα, πυρετό, απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Προφανώς απλώς έχασα τις αισθήσεις μου».

Ο ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις προσευχές και τις ευχές τους, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Ο Ντι Λέι Χιούγκλι είναι από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρισμένους κωμικούς στις ΗΠΑ με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και του ραδιόφωνο. Στο Netflix προβάλλεται αυτήν την εποχή η παράστασή του «Αντίθετος».

Θρήνος: Πέθανε ο Ίαν Χολμ

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε ο ηθοποιός Σερ Ίαν Χολμ, σπουδαίος πρωταγωνιστής της ταινίας «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια.

«Με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε ότι ο ηθοποιός Ίαν Χολμ πέθανε σήμερα το πρωί, στην ηλικία των 88» επιβεβαίωσε ατζέντης του, ενώ και προ ημερών απεβίωσε διάσημος ηθοποιός.

Ο Χολμ, γνωστός για τον ρόλο του στο Lord of the Rings και το Alien, υπέφερε από ασθένεια που σχετίζεται με το Πάρκινσον.

«Άγριες Μέλισσες»: Ηθοποιός έπεσε από τον 3o όροφο (photo-video)

Τύχη βουνό είχε ο «Σωτήρης» από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Σωτήρης Ταχτσόγλου. O ηθοποιός έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην περιοχή του Βύρωνα όπου διαμένει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ενώ, συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό (16/06) επεισόδιο.

Όπως είπε μιλώντας στο SΤΑR προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το μπαλκόνι αλλά δεν υπολόγισε σωστά τον κίνδυνο. «Ήμουν κουρασμένος, δε σκέφτηκα λογικά. Δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι θα πεθάνω. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω», δήλωσε, έχοντας διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, ενώ σύντομα ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο.

«Ξέχασα τα κλειδιά από μέσα και βγαίνω από το μπαλκόνι και κρεμιέμαι από τα κάγκελα για να μπω στο μπαλκόνι και συνειδητοποιώ ότι είναι αδύνατο» περιέγραψε.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, ενώ ένα αυτοκίνητο ήταν αυτό που ανέκοψε την πορεία του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share