Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο πατέρας της Σπυριδούλας από το MasterChef: Βρέθηκε το πτώμα του στο μπαλκόνι

Τραγικές στιγμές!

9 Ιουλίου 2020 14:49
Νεκρός ο πατέρας της Σπυριδούλας από το MasterChef: Βρέθηκε το πτώμα του στο μπαλκόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές στιγμές για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του Master Chef και την οικογένεια της, της οποίας πρόσφατα αναβλήθηκε και ο γάμος της!

Τον άτυχο άνδρα είδε σήμερα περίπου στις 11 το πρωί, πεσμένο στο πάτωμα του μπαλκονιού ένας γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί, όπως αναφέρει το taxydromos μετέβησαν άμεσα στο σπίτι και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε εκπνεύσει λίγες ώρες πριν.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ ο θάνατος του άτυχου άνδρα εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

36χρονη έπεσε από τον 4ο όροφο - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης μια 36χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα σοκ στην Θεσσαλονίκη μετά τον τραγικό θάνατο ενός 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο πρόγραμμα React, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό Κρήτης, προκειμένου να το ελέγξει στο πλαίσιο της εργασίας της, για την εγκατάσταση προσφύγων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, η 36χρονη βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με συνέπεια να χάσει τη ζωή της. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Στο Θερμαϊκό Κόλπο έπεσε το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 66χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δύο περαστικοί που τον είδαν, βούτηξαν στη θάλασσα και τον έβγαλαν στη στεριά, και δεν εξελίχθηκε σε ακόμα μια τραγωδία. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα πριν μέρες ένας άνδρας κρεμάστηκε σε μπασκέτα γηπέδου, και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share