Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο σε εστιατόριο: Πελάτισσα έβηχε και ξέσπασε καυγάς - Έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι θαμώνα (Video)

Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα εστιατόριο

3 Ιουλίου 2020 14:46
Άγριο ξύλο σε εστιατόριο: Πελάτισσα έβηχε και ξέσπασε καυγάς - Έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι θαμώνα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα εστιατόριο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, σ' έναν καυγά που ξεκίνησε από διχογνωμία δύο γυναικών σχετικά με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποιήσης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας από του θαμώνες του εστιατορίου διακρίνονται δύο γυναίκες να έχουν διχογνωμία μεταξύ τους. Συγκεκριμένα μία γυναίκα η οποία είναι καθιστή και φοράει μάσκα κατηγορεί μία άλλη η οποία είναι όρθια και δεν φοράει μάσκα ότι κάθεται πολύ κοντά της και δεν τηρεί τις αποστάσεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Επίσης, σοκαριστικές στιγμές έζησαν στο Νότιγχαμ με έναν 39χρονο να πέφτει με το αυτοκίνητο σε στάση λεωφορείου, φωνάζοντας «Είμαι ο Ιησούς».

Μάλιστα σύμφωνα με το προσωπικό του εστιατορίου η γυναίκα, η οποία δεν φοράει μάσκα έβηχε συνεχώς και επιτηδευμένα πάνω σε άλλους πελάτες.

Στη συνέχεια και ενώ η στιχομυθία των δύο γυναικών γίνεται πιο έντονη, η γυναίκα με τη μάσκα λέει στην άλλη «φυσικά και θα φωνάζω, ο άνδρας σου με έφτυσε». Η κατάσταση ξεφεύγει όταν ένας άνδρας, ο οποίος φοράει μία μπλούζα της σημαίας των ΗΠΑ, επεμβαίνει και αρχικά φωνάζει προς την καθισμένη γυναίκα και εν συνεχεία αρχίζει να σπρώχνει από πίσω ένας άνδρα που ήταν μαζί της.

Τότε αυτός γυρνάει και σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του άνδρα με τη μπλούζα με τη σημαία των ΗΠΑ. Στη συνέχεια επικρατεί χάος με τους υπόλοιπους θαμώνες να εμπλέκονται ώστε να χωρίσουν τους δύο άνδρες, και ενώ διακρίνεται η γυναίκα με τη μάσκα να χτυπάει στο κεφάλι τον άνδρα με με μπλούζα με τη σημαία των ΗΠΑ. Τελικά το βίντεο διακόπτεται με το απολυτό χάος στο εστιατόριο.

Σοκ: 8 κορίτσια έσπασαν τα πλευρά 15χρονης γιατί... (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Η επίθεση σε βάρος της 15χρονης σημειώθηκε ενώ αυτή περίμενε το τρένο. Όπως φαίνεται στο βίντεο τα κορίτσια που κάνουν την επίθεση χτυπούν το θύμα τους με μπουνιές και κλωτσιές με την 15χρονη απλά να προσπαθεί να προστατευτεί. Επίσης, σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 40χρονου Πακιστανού στη Θεσσαλονίκη

Η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε ότι η επίθεση δεν σταμάτησε σε όσα απεικονίζονται στο βίντεο αλλά η ομάδα των κοριτσιών πέταξε στο έδαφος την κόρη της και την ποδοπάτησε. Σύμφωνα με την ίδια η 15χρονη από την επίθεση που σημειώθηκε στη Μελβούρνη υπέστη κατάγματα στα πλευρά, ένα μαυρισμένο μάτι και μελανιές σε όλο της το κορμί.

Κατά πληροφορίες τουλάχιστον μια από τις δράστριες ήταν γνωστή της 15χρονης η οποία πιστεύει ότι δέχθηκε την επίθεση γιατί είχε μιλήσει με ένα αγόρι για το οποίο ενδιαφερόταν ερωτικά μια από την 8μελη ομάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share