Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή! Επιστρέφουν οι καταιγίδες... Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

3 Ιουλίου 2020 10:34
Προσοχή! Επιστρέφουν οι καταιγίδες... Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επιστρέφουν οι μπόρες και οι καταιγίδες από σήμερα και το Σαββατοκύριακο θα γενικευτούν σε όλη την Ελλάδα... Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και τη μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, αλλά κυρίως το Σαββατοκύριακο με την επανεμφάνιση της αστάθειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η αστάθεια θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα και την Τρίτη. Επίσης, πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από σήμερα σ' όλη την χώρα ωστόσο η ζέστη θα συνεχιστεί σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03/07)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 03/07! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη με την ανήλικη να δίνει ονόματα στην χθεσινή της κατάθεση.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ενώ, μια τραγωδία είχαμε στον παγκόσμιο αθλητισμό με 22χρονη πρωταθλήτρια να βάζει τέλος στην ζωή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share