Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πέφτει η θερμοκρασία σ' όλη την χώρα!": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί!

Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

3 Ιουλίου 2020 08:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από σήμερα σ' όλη την χώρα ωστόσο η ζέστη θα συνεχιστεί σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την χώρα παρόλα αυτά το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρχει αστάθεια σε ηπειρωτικές και ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας ενώ βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Συνεχίζεται ο καύσωνας - Θα αγγίξει τους 39 βαθμούς το θερμόμετρο

Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν στα ηπειρωτικά. Με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο να έχει προειδοποιήσει για υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και την Κυριακή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένεται καλός καιρός με εξαίρεση κάποιες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά και την Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Στην κεντρική Ελλάδα αναμένεται να φτάσει τους 39 βαθμούς το θερμόμετρο, ενώ και στην Αττική η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα, καθώς αναμένεται να φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Άνεμοι: Βόρειοι 2 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share