Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αποτροπιαστικές σκηνές: Γυναίκα προσπαθεί να αποτρέψει το δεύτερο γάμο του συζύγου της και τη σέρνει από τα μαλλιά (Video)

Σοκαριστικό

2 Ιουλίου 2020 12:32
Αποτροπιαστικές σκηνές: Γυναίκα προσπαθεί να αποτρέψει το δεύτερο γάμο του συζύγου της και τη σέρνει από τα μαλλιά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποτροπιαστικές σκηνές εκτυλίσσονται δημοσίως όταν μια γυναίκα σε χωριό της Ινδίας. Ο άνδρας σέρνει την φερόμενη σύζυγό του από τα μαλλιά της επειδή προσπάθησε να αποτρέψει τον γάμο του με άλλη γυναίκα. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Στην αρχή του βίντεο, η γυναίκα βρίσκεται στο πάτωμα και ο άνδρας τραβά τα μαλλιά της. Σηκώνεται και συνεχίζει να κρατά τα μαλλιά της, σέρνοντάς την σε όλο το χωριό ενώ ανά διαστήματα της τραβά το κεφάλι με δύναμη.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το θύμα είχε έρθει στο χωριό όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν έτοιμος να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα στις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν το θύμα εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως ο σύζυγός της ήταν ήδη νόμιμα παντρεμένος μαζί της.

Η οικογένεια της μέλλουσας νύφης μόλις έμαθε τα νέα, ακύρωσε τον γάμο. Στο βίντεο διακρίνεται επίσης ο άνδρας να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο την ώρα που τραβά την νεαρή γυναίκα και σε ένα σημείο το θύμα μιλά επίσης στο άτομο στο τηλέφωνο. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η γυναίκα – αφού την έσυρε στους δρόμους του χωριού, στην συνέχεια οι ντόπιοι άνδρες την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο.

Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονης από 2 γυναίκες - Της έσπασαν σαγόνι και μύτη (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης από δύο άλλες γυναίκες στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας. Επίσης, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Οι κλωτσιές και οι μπουνίες που δέχθηκε η κοπέλα της προκάλεσαν κάταγμα στο σαγόνι και στη μύτη. Το σκληρό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα του θύματος της επίθεσης σε μια προσπάθεια να βρεθούν πληροφορίες για τις δύο δράστριες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο γυναίκες χτυπούν επανειλημμένα με κλωτσιές στο πρόσωπο την 20χρονη, η οποία κάποια στιγμή φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα άγρια επίθεση. Οι έρευνές μας είναι σε εξέλιξη και καλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της άγριας επίθεσης που οδήγησε την 20χρονη στο νοσοκομείο.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share