Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

«10 ώρες χειρουργείου, 26 ώρες σε αναμονή... Οι πιο δύσκολες 36 ώρες...» - Συγκλονίζει o δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Τσεκούρας (photo)

Το συγκινητικό μήνυμά του

30 Ιουνίου 2020 17:07
«10 ώρες χειρουργείου, 26 ώρες σε αναμονή... Οι πιο δύσκολες 36 ώρες...» - Συγκλονίζει o δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Τσεκούρας (photo)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ήταν πριν έναν μήνα όταν ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας έδωσε την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του. Ο δημοσιογράφος είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Τώρα, έναν μήνα ακριβώς από εκείνη την περιπέτεια, ο Βασίλης Τσεκούρας με ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook μιλάει για τις ώρες εκείνες, κάνει τον απολογισμό του, ενώ ευχαριστεί όλους όσους ήταν κοντά σε εκείνον και την οικογένειά του.

«Σαν σήμερα πριν από ένα μήνα, πέρασα τις πιο δύσκολες 36 ώρες της ζωής μου.. 10 ώρες χειρουργείου και μετά 26 ώρες σε αναμονή, για την κρίσιμη παρακολούθηση αυτής της δύσκολης επέμβασης... Ένα μήνα μετά, η φάση της ανάρρωσης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ίσως, λίγο πιο γρήγορα απ' ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.

Μέσα σε 30 μέρες άλλαξαν πολλά. Σκέψεις, επιλογές. Άνθρωποι που ήρθαν δίπλα σου εκεί που δεν το περίμενες, άλλοι που έπραξαν το αντίθετο. Κυρίως, όμως, οι δικοί σου άνθρωποι, που επιβεβαίωσαν ότι στα δύσκολα είναι δίπλα σου και θα είναι για μια ζωή... Που στις δύσκολες ώρες στάθηκαν δίπλα και στην οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου... Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε στην ανάρτησή του.

Σαν σήμερα πριν από ένα μήνα, πέρασα τις πιο δύσκολες 36 ώρες της ζωής μου.. 10 ώρες χειρουργείου και μετά 26 ώρες σε...

Posted by Vasilis Tsekouras on Tuesday, 30 June 2020

Βασίλης Τσεκούρας: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο (photo)

Το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο έστειλε ο δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Τσεκούρας, ύστερα από τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε για τη ζωή του.

Ο δημοσιογράφος του OPEN ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης (03/06) μετά την περιπέτεια υγείας του έκανε την πρώτη του ανάρτηση προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του αλλά και τον γιατρό του.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος: «Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά...

Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα.... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα.....ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα....», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το μήνυμα του δημοσιογράφου του OPEN Βασίλη Τσεκούρα μέσα από το νοσοκομείο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share