Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στην εντατική δημοσιογράφος του Open

Τι συνέβη;

31 Μαΐου 2020 12:47
Στην εντατική δημοσιογράφος του Open

Δημοσιογράφος του Open είναι στην εντατική καθώς βρέθηκε με με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη, όπως και αυτή του θανάτου γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Σοκ: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος

Ο μεξικανός δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα δολοφονήθηκε στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως και ένα μέλος της δημοτικής αστυνομίας, γεγονός το οποίο αυξάνει στους τρεις τον αριθμό των εργαζομένων σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης που έχουν δολοφονηθεί από την αρχή της χρονιάς, ενημέρωσε δικαστική πηγή. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στην Αγγλία με μια 36χρονη γυναίκα να δολοφονεί την ίδια της την μητέρα αποκεφαλίζοντάς την.

Ο δημοσιογράφος, διευθυντής του Medios Obson, ειδησεογραφικού ιστοτόπου, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων στη Σιουδάδ Ομπρεγόν (βόρεια) που είχε επίσης συνέπεια να σκοτωθεί ένας δημοτικός αστυνομικός και να τραυματιστεί άλλος ένας, διευκρίνισε μέσω Twitter η τοπική εισαγγελία.

Ο Χόρχε Αρμέντα είχε δεχθεί απειλές και ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα προστασίας ανθρώπων που κινδυνεύουν, υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφων, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπρόσωπος της οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, ΜΚΟ η οποία κάνει λόγο για τρεις δολοφονίες εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης φέτος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share