Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: "Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε..." - Τι λέει φίλη της 34χρονης;

Τι ανέφερε;

28 Ιουνίου 2020 16:10
Επίθεση με βιτριόλι:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Φίλη της Ιωάννας μίλησε για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση που έκανε στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Τι ανέφερε;

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί", είπε χαρακτηριστικά η φίλη της 34χρονης στον ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: "Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν". "Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης", σημείωσε.

"Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή", είπε η κοπέλα, τονίζοντας πως "ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα".

Σχολιάζοντας όσα γράφονται και ακούγονται από την ημέρα του περιστατικού και κυρίως από την ημέρα σύλληψης της 35χρονης, η φίλη της Ιωάννας είπε ότι "χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media".

Επίθεση με βιτριόλι: Η αδερφή της 35χρονης "έσπασε" τη σιωπή της - Τι είπε για τον 40χρονο;

Επίθεση με βιτριόλι: Τη σιωπή της φαίνεται να "έσπασε" η αδερφή της 35χρονης, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τη ζωή της. Τι ανέφερε για τον 40χρονο;

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής η αδερφή της 35χρονης, η οποία πήρε μια απόφαση μέσα στη φυλακή, μίλησε στο δελτίο του STAR για την αδερφή της.

Διαβάστε όσα είπε:

"Έμενα με την αδελφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με το σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άνδρα με τον οποίο, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια.

Δεν θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άνδρας που έφερε σπίτι μας. Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άνδρα. Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά", φέρεται να είπε.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς από τον περίγυρο της 35χρονης δεν γνώριζε την ύπαρξη του 40χρονου επιχειρηματία, και όπως φαίνεται ούτε η αδελφή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share