Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας - Εξελίξεις με την υγεία του

Ποια η κατάσταση του;

24 Ιουνίου 2020 17:15
Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας - Εξελίξεις με την υγεία του

Στα επείγοντα μεταφέρθηκε την Τρίτη (23/06), ο ηθοποιός - τραγουδιστής, Τζώνυ Βαβούρας, μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό την δυσάρεστη είδηση: «Καλησπέρα από την Ευρωκλινική..... Είχα χρόνια να περάσω αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα καλό ξεσκόνισμα..... Μην βιάζεστε, λέω να μην την κάνω ακόμα !!!!!! Χαρ χαρ χαρ !!!!». Η είδηση συγκλόνισε, όπως και αυτή του θανάτου γνωστού ηθοποιού.

Το πρωί της Τετάρτης (24/06) ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας: «Τη σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά!!!! Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική, μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία).... Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.... You made my day.... Αύριο βγαίνω και ξεκινάει μια καινούργια μέρα!!!!! Με αγάπη Vavourobocop !!!!».

Σοκ: Πασίγνωστος ηθοποιός με κορωνοϊό κατέρρευσε στη σκηνή

Σοκ φέρνει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση, ότι πασίγνωστος ηθοποιός, που πάσχει μεταξύ άλλων από κορωνοϊό, κατέρρευσε στη σκηνή.

Ο λόγος γίνεται για τον Ντι Ελ Χιούγκλι, ο οποίος σόκαρε με το εν λόγω ατύχημα, την ώρα που παιζόταν μια παράσταση στο Νάσβιλ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ο αντισυμβατικός 57χρονος κωμικός υπέφερε από εξάντληση μετά από μια εβδομάδα αδιάλειπτης εργασίας και μετακινήσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεών του, δήλωσε ο εκδότης του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χιούγκλι είπε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, όταν μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/06) στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ, μετά την κατάρρευσή του, ενώ μόλις προχθές (19/6) απεβίωσε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

«Ήμουν, όπως λένε, ασυμπτωματικός» έγραψε. «Δεν είχα συμπτώματα γρίπης, βήχα, πυρετό, απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Προφανώς απλώς έχασα τις αισθήσεις μου».

Ο ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις προσευχές και τις ευχές τους, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Ο Ντι Λέι Χιούγκλι είναι από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρισμένους κωμικούς στις ΗΠΑ με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και του ραδιόφωνο. Στο Netflix προβάλλεται αυτήν την εποχή η παράστασή του «Αντίθετος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share