Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Πέθανε ο Κώστας Φυσσούν

Τεράστια θλίψη!

23 Ιουνίου 2020 10:53
Πέθανε ο Κώστας Φυσσούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κώστα Φυσσούν, λίγες ώρες μετά την τραγωδία και με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, έφυγε από την ζωή ο αδερφός του Πέτρου Φυσσούν που πέθανε το 2016, Κώστας, επίσης ηθοποιός, το πρωί της Τρίτης (26/6) στις 5:30.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

«Αντίο φίλε -συνάδελφε Κώστα Φυσσούν

Μας ένωσε ο Μολιέρος ,χρόνια πριν και από τότε έχω να θυμάμαι τόσες όμορφες ιστορίες .Εκεί ψηλά θα σε περιμένει ο αδελφός σου ο Πέτρος , ο Αλεξανδράκης να παίξετε πόκερ και η Αλίκη για να τραγουδήσετε και πάλι μαζί το "Άστο το χεράκι σου".....Καλό ταξίδι μαχητή», έγραψε ο Στέλιος Καλαθάς.

Πέθανε ο Κώστας Πετρόπουλος

Πέθανε ο επί σειρά ετών πρόεδρος των Συνταξιούχων Δικηγόρων Πατρών Κώστας Πετρόπουλος, σε ηλικία 78 ετών. Επίσης, σοκ επικρατεί και στον αθλητισμό μετά τον θάνατο 31χρονης αθλήτριας.

Ο Κώστας Πετρόπουλος ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και άσκησε τη δικηγορία επί σειρά ετών. Υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ. Παράλληλα, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πατρέων θέλοντας να προσφέρει στα κοινά και στην πόλη του και τελευταία ασχολήθηκε ενεργά με τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δικηγόρων Ν. Αχαΐας.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη 23-6-2020 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.

Πέθανε ο Λυκούργος Λιαρόπουλος

Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος, καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών με τη ΔΡΑΣΗ 2012 και το ΠΟΤΑΜΙ 2015 έφυγε από τη ζωή. Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει και στους εκπαιδευτικούς του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου της Ροδούλας Σπετσωτάκη.

Ποιος ήταν ο Λυκούργος Λιαρόπουλος

Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ, είχε γεννηθεί το 1944, στη Βυτίνα Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στις ΗΠΑ 1963-1974, B.Α. Hamilton College, PhD Michigan State University. Δίδαξε Οικονομικά και Οργάνωση της Υγείας, στο Τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, 1987-2011.

Υπήρξε, επίσης, υποδιοικητής του ΙΚΑ 1984-87, Ιδρυτικός Πρόεδρος-Γεν. Διευθυντής του Α’ ΠεΣΥΠ Αττικής 2000-2003, Εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας στην Επιτροπή Υγείας του ΟΟΣΑ 1994-2014.

Είχε γράψει δύο Πανεπιστημιακά Συγγράμματα και δέκα βιβλία ενώ ήταν τακτικός αρθρογράφος στον Τύπο. Τελευταία του Βιβλία «Η Σιωπή των Θυμάτων: 70 Χρόνια Ψέματα», Εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 2016 και “US Health: A Failed System”, Stergiou Limited, Publishers. 2016.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share