Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Τεράστια ανατροπή - Δεν ήταν ο 40χρονος το κίνητρο

Δήλωση βόμβα από την 35χρονη

23 Ιουνίου 2020 17:55
Επίθεση με βιτριόλι: Τεράστια ανατροπή - Δεν ήταν ο 40χρονος το κίνητρο

Την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης για την επίθεση με το βιτριόλι, περιγράφει ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαβέρας, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Σχολίασε την δήλωση βόμβα της 35χρονης, η οποία εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, λέγοντας " Σιγά μην κατέστρεφα τη ζωή μου για αυτό". Μάλιστα η δράστιδα είχε και την πρώτη της επίσκεψη στην φυλακή και θα δείτε εδώ ποιος άνδρας την επισκέφθηκε.

Ο δικηγόρος είπε πως «αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος...θα μάθουμε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη».

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της» - Έκανε ακόμα ένα χειρουργείο

Οι γιατροί της 34χρονης Ιωάννας, προειδοποίησαν πως έχει μείνει ακόμα μεγάλος δρόμος για να διανύσει η άτυχη κοπέλα, ωστόσο ανταποκρίνεται θετικά.

Η κ. Μαρία Καλοφώνου,σημείωσε πως η Ιωάννα ανταποκρίνεται καλά στα μέχρι τώρα χειρουργεία. Σήμερα μάλιστα έκανε ακόμα ένα, το οποίο έχει να κάνει με την όραση της, το οποίο δεν πήγαιναν όπως το περίμεναν. Δίνουν μάχη για να μην χάσει την όρασή της, αφού μπορεί να επηρεαστεί και από τις επιπλοκές του βλεφάρου, μιας και η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή.

«Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς». Όπως σημείωσε, η ψυχολογία της ασθενούς είναι εύθραυστη, ενώ ειδικοί την παρακολουθούν συνεχώς. Από την άλλη η 35χρονη που κατηγορείται, κάνει νέες αποκαλύψεις.

«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε. «Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια», δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι: Ανακοίνωση από τους δικηγόρους της 34χρονης Ιωάννας - Ανατροπή

Στην διάψευση οποιασδήποτε τοποθέτησή της στον Τύπο, προχώρησαν οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην Καλλιθέα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας, τονίζουν ότι αφενός δεν είναι σε θέση να μιλήσει λόγω των επεμβάσεων που υποβάλλεται, αφετέρου κατηγορούν δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος κατέγραψε εν αγνοία τη μητέρα της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και την παρουσίασε ως συνέντευξη. Ενώ, σε μία αποκάλυψη προχώρησε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την 35χρονη.

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής:

«Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share