Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή «βόμβα» στην επίθεση με το βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου», φέρεται να είπε η 35χρονη (Video)

«Βόμβα» από την 35χρονη

22 Ιουνίου 2020 15:16
Ανατροπή «βόμβα» στην επίθεση με το βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου», φέρεται να είπε  η 35χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια πληροφορία που ανατρέπει τα όσα ξέραμε έως τώρα για το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας έρχεται στο φως και εντείνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο. Επίσης, σε μία αποκάλυψη προχώρησε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την 35χρονη.

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση, έχει επικαλεστεί το δικαιώμα της σιωπής, δεν απολογήθηκε και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας και να τη σημαδέψει για μια ζωή.

Όπως είπε όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη. Πρόκειται για μια παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ και στην οποία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η 35χρονη της έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο πίσω από την επίθεση.

«Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό”», φέρεται να της είπε.

«Αισθάνομαι μεγάλη...» - Τα λόγια της 34χρονης Ιωάννας για την 35χρονη κατηγορούμενη (Video)

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την 34χρονη Ιωάννα, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στις 20 Μαϊου, όπου στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Επίσης, στο φως έρχονται τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης που βρέθηκαν στο σπίτι της.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η 34χρονη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον 3 μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Όπως αναφέρει η Real News, η 34χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από την προφυλάκιση της γυναίκας που φέρεται ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι΄ αυτό που ζω», ανέφερε η 34χρονη Ιωάννα, σύμφωνα με τη Real News.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share