Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

29χρονος βίασε 40χρονη - Έψαχνε στο ίντερνετ «βήμα-βήμα πώς να βιάσεις μια γυναίκα» (Video)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

18 Ιουνίου 2020 08:17
29χρονος βίασε 40χρονη - Έψαχνε στο ίντερνετ «βήμα-βήμα πώς να βιάσεις μια γυναίκα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 29χρονος βίασε και χτύπησε άγρια μια 40χρονη γυναίκα στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας. Στο βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ο Λουκ Γουέστ να φεύγει αφού έχει αφήσει γυμνή και σχεδόν αναίσθητη το θύμα του.

Δύο ώρες πριν από τη σεξουαλική επίθεση, ο δράστης είχε επισκεφθεί ένα στριπ κλαμπ μαζί με έναν φίλο του. Οι δυο τους γύρισαν στο σπίτι αλλά ο Γουέστ ξαναέφυγε, ψάχνοντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια γυναίκα να της επιτεθεί. Επίσης, φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 29χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο αναλυτικές... οδηγίες για έναν βιασμό. Ειδικότερα έψαχνε «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις», «πώς να βιάσεις μια γυναίκα μέρα μεσημέρι», «πώς να αιφνιδιάσεις το θύμα» και «βήμα βήμα πώς να βιάσεις μια γυναίκα».

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς σε ένα πάρκο, γυμνή και σχεδόν αναίσθητη, Την ίδια ώρα κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον Γουέστ να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης. Ο 29χρονος συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε και βρέθηκαν ένα παντελόνι και ένα τζιν μπουφάν με λεκέδες από αίμα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε με αυτό του θύματος.

38χρονος βίασε 64χρονη - Φρίκη προκαλούν όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας (photo-video)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 38χρονος για τη βίαιη επίθεση εναντίον μιας 64χρονης γυναίκας στο ανατολικό Χάρλεμ στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει η New York Post, ο 38χρονος Frankie Harris κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, βιασμό και σ3ξουαλική κακοποίηση μετά την επίθεση που άφησε το θύμα σε κατάσταση φυτού.

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό, κατά την οποία ο δράστης επιτίθεται στη γυναίκα από πίσω και αφού επιχείρησε να την πνίξει, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σ3ξουαλικά. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μία 48χρονη νοσηλεύτρια με έναν άνδρα να την βιάζει επί 45 λεπτά.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε το 911 αφού εντόπισε τη γυναίκα να κείτεται στο έδαφος.

Φρίκη για 22χρονη - 34χρονος την βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της (Video)

Ισόβια στη φυλακή έστειλε το δικαστήριο έναν 34χρονο που έβγαλε τη μανία του σε μια 22χρονη γυναίκα, την οποία βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της κρατώντας της όμηρο για 23 ημέρες. Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση κορίτσι βιάστηκε από 4 αγόρια, όμως 2 χρόνια μετά, η μητέρα της κάνει μία τραγική ανακάλυψη στο μπάνιο

Ο 34χρονος καταδικάστηκε για 56 κατηγορίες σε ισόβια χωρίς αναστολή. Η 22χρονη είχε εγκαύματα στο 46% του σώματός της, σπασμένα κόκαλα και οι πληγές της είχαν μολυνθεί. Ο 34χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως βασάνισε την κοπέλα και της είχε πει να επιλέξει πως θα την σκοτώσει: πυροβολώντας την, χτυπώντας την ή πατώντας την με το αυτοκίνητο.

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αρχικά οι διασώστες θεώρησαν πως ήταν νεκρή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και για οκτώ εβδομάδες ήταν σε τεχνητό κώμα. «Ψυχολογικά και σωματικά έχω καταστραφεί. Δεν το εύχομαι στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η 22χρονη μέσω της δικηγόρου της.

Ο δικαστής ανέφερε πως ο 34χρονος έφτασε την 22χρονη λίγο πριν το θάνατο: «η ζωή του θύματος δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Έχει όμως ακόμα κουράγιο και αξιοπρέπεια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share