Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 Αγόρια βίασαν μία 15χρονη αλλά ποτέ δεν μπήκαν στη φυλακή. 2 χρόνια αργότερα η μητέρα της, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη

Σοκαριστική ιστορία

4 Μαΐου 2020 14:29
4 Αγόρια βίασαν μία 15χρονη αλλά ποτέ δεν μπήκαν στη φυλακή. 2 χρόνια αργότερα η μητέρα της, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορίτσι βιάστηκε από 4 αγόρια: 2 χρόνια μετά, η μητέρα της κάνει μία τραγική ανακάλυψη στο μπάνιο…

Η εφηβεία είναι η πιο δύσκολη περίοδος στην ζωή ενός ανθρώπου. Το σώμα αλλάζει, παλεύεις να βρεις τον εαυτό σου και σε νοιάζει υπερβολικά το τι σκέφτονται οι άλλοι.

Κάποιοι έχουν καλές αναμνήσεις από τα εφηβικά τους χρόνια ενώ άλλοι θα εύχονται να μπορούσαν να ξεχάσουν την περίοδο του γυμνασίου και του λυκείου. Ο λόγος; Επειδή τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά μεταξύ τους και δεν γνωρίζουν ακόμα τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η Rehtaeh Parsons από το Darthmouth του Καναδά ήταν μόλις 15 το 2011 όταν πήγε σε ένα πάρτι με έναν φίλο της. Δυστυχώς, το πάρτι θα ήταν η αρχή της κόλασης για το νεαρό κορίτσι – μία κόλαση που θα κατέληγε σε τραγωδία.

On my personal page I often share what I call "Teaghanisms" My youngest daughter Teaghan just turned 7 and has such...

Posted by Angel Rehtaeh Parsons on Tuesday, June 7, 2016

Αυτή η 15χρονη γνώρισε ένα ν άγνωστο από το Facebook - Η συνέχεια θα κάνει ακόμα κι εσάς να βλέπετε εφιάλτες

Αυτή η άτυχη 15χρονη νεαρή, πήρε ένα μήνυμα από μία άγνωστη επαφή με το επώνυμο Luke ‘Fun Times’ Harlow στον λογαριασμός της στο Facebook. Παραξενεύτηκε από την επαφή αυτή και άρχισε να μιλάει μαζί του στο διαδίκτυο. Σε αυτή την ηλικία να υπενθυμίσουμε πως αρκετά επικίνδυνα περιστατικά μπορούν να συμβούν, θυμηθείτε και την κοπέλα που βγήκε ραντεβού με έναν άγνωστο!

Ο Luke την φλέρταρε μέσα από τα μηνύματα λέγοντας πόσο όμορφη είναι και δείχνοντας την συμπάθειά του μέσα από λέξεις που τελικά την έριξαν. Εκείνη νόμιζε πως ήταν ερωτευμένη.

Ωστόσο, την βίασαν βάναυσα και την σκότωσαν 15 μέρες αργότερα δύο άγνωστοι που δεν είχε ξαναδεί – μία τραγική ιστορία αγάπης που προκλήθηκε από ‘διαδικτυακό ψάρεμα.’ Οι γονείς της έφτιαξαν ένα βίντεο για να πουν την ιστορία της και για να προειδοποιήσουν άλλους για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν γνωρίζεις αγνώστους στα social media.

Δείτε το παρακάτω:

Ο δράστης, Luke, της έστελνε διάφορα στοργικά μηνύματα στο Facebook για να την πείσει πως την αγαπάει. Τελικά, την έπεισε να πάει από το διαμέρισμά του στο Ibstock του Leicestershire.

Εκεί, ο Luke την μέθυσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Την μετέφερε στο σπίτι του γείτονά του, όπου τους περίμενε ο Stephen. Εκείνος ήταν κηπουρός που δούλευε σε μία φάρμα εκεί κοντά – την βίασε και εκείνος, πριν την σκοτώσουν και την θάψουν στα χωράφια που ήταν εκεί κοντά.

Η έρευνα έδειξε πως η μικρή Kayleigh προσπάθησε να αμυνθεί με ένα τούβλο όπως και με τα νύχια της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Luke ήταν λάτρης ταινιών τρόμου και οι άρρωστες φαντασιώσεις του αποδείχτηκαν τελικά ο χειρότερος εφιάλτης της. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης ενώ ο Stephan Beadman σε 35 χρόνια.

Οι γονείς της Kayleigh δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το πόσο άδικα χάθηκε η κόρη τους και κάθε μέρα τους κοστίζει η απουσία της.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kayleigh. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας για να τους προειδοποιήσετε για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικών δικτύων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share