Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

16χρονη βγαίνει ραντεβού με ένα αγόρι που γνώρισε στο διαδίκτυο! Δείτε όμως ποιος πήγε στη θέση του και θα σοκαριστείτε!

Ανατριχιαστικό!

24 Φεβρουαρίου 2020 14:30
16χρονη βγαίνει ραντεβού με ένα αγόρι που γνώρισε στο διαδίκτυο! Δείτε όμως ποιος πήγε στη θέση του και θα σοκαριστείτε!

Αυτή η 16χρονη βγαίνει ραντεβού με ένα αγόρι που γνώρισε στο διαδίκτυο! Μόλις δείτε όμως ποιος πήγε θα πάθε σοκ!

Η Μαρία είναι ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι: ασχολείται με το κινητό της, βγείτε έξω με φίλους, βγάζει selfie και κάνει online chatting. Δείτε σε αυτό το σημείο και αυτόν τον άντρα που έκανε κάτι τραγικό σε κάθε ραντεβού!

Αλλά τι συμβαίνει όταν το 16 ετών κορίτσι μπαίνει σε μια εφαρμογή για «ραντεβού στα τυφλά» και συμφωνεί να συναντήσει ένα «χαριτωμένο» αγόρι;

Η συνέχεια θα σας καθηλώσει…Ανεξάρτητα από το πόσο ενοχλητικό είναι, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άτομο να παρέμβει για να αποτρέψει την τραγωδία.

"Τυφλό" ραντεβού από την κόλαση: Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του!

Πόσες φορές έχουμε ακούσει για περιστατικά βίας ή ακόμη και δολοφονίας που προέκυψαν ύστερα από ένα ραντεβού "στα τυφλά"! Αυτό όμως που συνέβη στο Μίσιγκαν πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Ένας 25χρονος άντρας εν ονόματι Κέβιν Μπέικον βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από μια συνάντηση που είχε με έναν άγνωστο που γνώρισε σε ηλεκτρονική πλατφόρμα γνωριμιών. Ωστόσο ένα ακόμη έγκλημα πάθους που συγκλόνισε έλαβε χώρα μόλις λίγες ημέρες πριν όταν ένας άνδρας έκαψε ζωντανή την πρώην του.

Ο 25χρονος κομμωτής συναντήθηκε με τον δολοφόνο του την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από συνομιλία τους μέσω της εφαρμογής της οποία γνωρίστηκαν. Η οικογένεια του νεαρού ανησύχησε όταν αυτός δεν έμφανίστηκε στο τραπέζι για το Χριστουγεννιάτικο πρωινό.Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του σε ένα δημόσιο πάρκινγκ κι έπειτα από έρευνες κατάφεραν να βρουν την τελευταία διαδρομή του 25χρονου η οποία οδηγούσε στο σπίτι του φονιά του.

Κατά την είσοδό τους στο σπίτι εντόπισαν τον 25 χρονο κρεμασμένο από τα δοκάρια της οροφής με σχοινί γύρω από τους αστραγάλους του. Ο δολοφόνος δήλωσε πως σκότωσε τον νεαρό με μαχαίρι χτυπώντας τον στην πλάτη και κόβοντάς του το λαιμό. Επίσης παραδέχθηκε μια ακόμη αποτρόπαιη πράξη που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν, δήλωσε λοιπόν πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας έκοψε τους όρχεις του θύματος και τους έφαγε.

Ο δράστης φυσικά κατηγορήθηκε για δολοφονία αλλά και ακρωτηριασμό.

Ωστόσο, ο συνονόματος και γνωστός ηθοποιός Κέβιν Μπέικον εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια αλλά και τους φίλους του θύματος μέσα από μια ανάρτηση στο instagram.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share