Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα πάθους: Έκαψε ζωντανή την πρώην του!

Σοκ!

7 Δεκεμβρίου 2019 12:31
Φρικτό έγκλημα πάθους: Έκαψε ζωντανή την πρώην του!

Ένα φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένα έγκλημα πάθους όπου πρωταγωνιστές είναι ένας 65χρονος και η κατά 45 χρόνια μικρότερη πρώην ερωμένη του. Όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό με τον αρραβωνιαστικό της ο πρώην της την ανάγκασε να πιει πετρέλαιο και να την κάψει ζωντανή αφού την έλουσε με αυτό.

Ένα ακόμη έγκλημα που μας προκάλεσε σοκ μετά το τελευταίο τραγικό έγκλημα όπου ένας άντρας πέρασε την γυναίκα του από τη μηχανή του κιμά.

Από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ο 65χρόνος ομόφωνα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ποινή, την οποία επικύρωσε μεν ο Άρειος Πάγος, αλλά ανέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο ως προς το ζήτημα επιδίκασης χρηματικής ικανοποίησης 44 ευρώ για ψυχική οδύνη στις πολιτικώς ενάγουσες συγγενείς.

Από μικρή ηλικία, η κοπέλα αντιμετώπιζε ενδοοικογενειακά προβλήτα. Ήταν κόρη ιερέα, ο οποίος όμως δεν ενδιαφερόταν για την οικογένειά του, συμπεριφερόταν άσχημα τόσο στην κόρη του όσο και στη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά διαστήματα νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Το 1999 και ενώ η άτυχη ανήλικη ήταν 14 ετών, ο ιερέας τους εγκατέλειψε και εξαφανίσθηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα αν ζει ή όχι.

Έτσι, την φροντίδα της οικογένειας ανέλαβε ο παππούς, ο οποίος όμως ήταν πολύ αυστηρός και ενίοτε βίαιος προς την εγγονή του.

Κάτω από το αυστηρό αυτό καθεστώς και αντιδρώντας στις συνθήκες της ζωής της, η άτυχη κοπέλα διέκοψε το σχολείο και άρχισε να εργάζεται σε ένα τσιπουράδικο.

Εκεί, και ενόσω ήταν πλέον σε ηλικία 16 ετών, γνώρισε έναν οδηγό στο επάγγελμα, ο οποίος τότε διένυε το 61° έτος της ηλικίας του. Εκείνος, επέδειξε ενδιαφέρον για την 16χρόνη και η τελευταία αποφάσισε να μείνει μαζί του, εγκαταλείποντας τους συγγενείς της. Έτσι, μετακόμισε στο σπίτι του και εκείνος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα, ενώ της αγόρασε αυτοκίνητο στο όνομά της. Παράλληλα, ανέπτυξαν ερωτικές σχέσεις. Στο πέρασμα του χρόνου, η ανήλικη «ανέπτυξε μία συμπλεγματική εξάρτηση από τον οδηγό, οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως», ενώ εκείνος «εμφορείτο από πάθος και εμμονή για την ίδια», αναφέρει χαρακτηριστικά η αρεοπαγιτική απόφαση.

Το 2005 και σε ηλικία 20 ετών πλέον, γνώρισε έναν άλλον άντρα, ο οποίος ήταν τότε 36 ετών. Δύο μήνες μετά, αποφάσισαν να συζήσουν στο πατρικό σπίτι τού τελευταίου.

Σύντομα, το νέο ζευγάρι αποφάσισε να συνάψει αρραβώνα, κάτι που ανάγκασε τον εραστή της κοπέλας να μετακομίσει κοντά στο σπίτι τους, ώστε να μπορεί να ελέγχει τη ζωή τους, αλλά και να την βλέπει.

Η κοπέλα όχι μόνο διατήρησε φιλικές σχέσεις με τον πρώην της, αλλά συνέχισε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του, εν άγνοια του αρραβωνιαστικού της.

Μάλιστα, ο πρώην συνέδραμε στο ζευγάρι οικονομικά, τους πήγαινε φαγητό και τσιγάρα, πετρέλαιο για τη σόμπα του σπιτιού, κ.ά. Έτσι, η άτυχη κοπέλα ήταν καθημερινά, σχεδόν, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και του εκμυστηρευόταν, κάθε πρόβλημα που είχε με τον αρραβωνιαστικό της.

Στον τελευταίο δεν άρεσαν καθόλου αυτές οι εξομολογήσεις και αντιδρούσε, πολλές φορές με καυγάδες, αλλά ανεχόταν την εξάρτησή της, λόγω των υλικών παροχών του πρώην.

Προκειμένου ο 36χρόνος να απαλλαγεί από τον «εξομολογητή» της αρραβωνιαστικιάς του, την παρότρυνε να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή και να κάνουν μία νέα αρχή.

Το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου του 2011 και ενώ ο αρραβωνιαστικός της έλειπε, ο 65χρόνος και η νεαρή, διαπληκτίστηκαν, με αφορμή την επιμονή της να φύγει μαζί με τον 36χρόνο στο εξωτερικό.

Τότε εκείνος άρχισε να την κτυπά με τα χέρια του, στο πρόσωπο και στο σώμα της, ενώ την έπιασε από τον λαιμό και την ανάγκασε να καταπιεί ποσότητα πετρελαίου, από το μπιτόνι που υπήρχε για τη σόμπα. Αφού την εξανάγκασε να πιεί –σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή- τουλάχιστον 75 γραμμάρια πετρελαίου, την περιέβρεξε με το υπόλοιπο πετρέλαιο, της έβαλε φωτιά και την άφησε μέσα στην κρεβατοκάμαρα να καεί.

Ο δράστης αφού βγήκε, έκλεισε την πόρτα και πήγε στην αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού προκειμένου να αφήσει το άδειο μπιτόνι του πετρελαίου και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αργά το βράδυ γύρισε ο αρραβωνιαστικός της και μπήκε στο σπίτι του όπου δεν υπήρχε ρεύμα, ενώ η φωτιά είχε σβήσει, λόγω της έλλειψης οξυγόνου, καθώς όλα τα πορτοπαράθυρα ήταν κλειστά.

Τότε, φώτισε με τον αναπτήρα του και, κάνοντας λίγα βήματα, είδε τη κοπέλα του νεκρή στο πάτωμα. Τα έχασε και στράφηκε προς τα έξω, κατευθυνόμενος πρώτα προς το κοντινό σπίτι ενός εξαδέλφου του, που δεν τον βρήκε εκεί, και στη συνέχεια, πήγε το σπίτι του δράστη, που έκανε τον ανήξερο. Και οι δύο επέστρεψαν μαζί σπίτι του 36χρόνου. Μετά ανέλαβε η Αστυνομία...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share