Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

34χρονη Ιωάννα: Αποκαλύψεις-«βόμβα» από τον 40χρονο σύντροφο της κατηγορούμενης

Όλα όσα είπε

17 Ιουνίου 2020 20:29
34χρονη Ιωάννα: Αποκαλύψεις-«βόμβα» από τον 40χρονο σύντροφο της κατηγορούμενης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φώς» από τον 40χρονο σύντροφο της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ο οποίος μίλησε στο Mega μέσω του δικηγόρου του.

Ο 40χρονος εξέφρασε την απορία του, παραθέτοντας τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία, για το πώς έγινε η «πέτρα του σκανδάλου», ενώ ανέφερε πως συμπαρίσταται στο θύμα, τη στιγμή που κραυγή αγωνίας υψώνει μια φίλη της 35χρονης.

«Ο εντολέας μου απορεί πως ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου την στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Δηλώνει επίσης ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο», αναφέρει ο Δημήτρης Γκαβέρας.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε, επίσης, στο κεντρικό δελτίο του Mega και δήλωσε τα εξής: «Ο εντολέας μου είναι σε μια κατάσταση σοκ. Ολόκληρη η χώρα ασχολείται με αυτό το θέμα. Ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι το μήλον της έριδος σε αυτή την υπόθεση».

«Το άσχημο για μας είναι ότι η δική του κατάσταση έχει περάσει σε όλα τα media, σαν δήλωση. Η κατάθεσή του ήταν ειλικρινέστατη και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ιωάννα, ενώ περιέγραψε και τη σχέση του με την φερόμενη ως δράστιδα, με την οποία είχαν μια περιστασιακή σχέση που δεν μπορεί να μεταφραστεί ως δεσμός», συνέχισε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το αν ο πελάτης του, είχε διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 35χρονης, ο κ. Γκαβέρας τόνισε: «Δεν είχε δει κάτι στην προσωπικότητά της που να τον προβληματίσει. Ήταν μια σχέση περιοδική. Όταν ξέσπασε η ιστορία, δυσκολεύτηκε να συνδέσει τα γεγονότα. Και με το θύμα δεν είχε καμία σχέση. Μια επικοινωνία στο messenger και τίποτα παραπάνω»

«Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι μια τόσο επιφανειακή σχέση έφερε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο κ. Γκαβέρας μιλώντας για τον πελάτη του.

«Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και κακώς έχει περάσει όλη αυτή την έκθεση στα media».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share