Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ με την 35χρονη κατηγορούμενη: Φίλη της φοβάται ότι ήταν επίσης στο στόχαστρο

Για ποιο λόγο φοβάται;

17 Ιουνίου 2020 19:12
Σοκ με την 35χρονη κατηγορούμενη: Φίλη της φοβάται ότι ήταν επίσης στο στόχαστρο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί ένα νέο στοιχείο για την 35χρονη κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι έναντι της 34χρονης Ιωάννας, με μια φίλη από το επαγγελματικό περιβάλλον της να φοβάται, όπως αποκαλύπτει το «Live News» του Mega, ότι ήταν επίσης στο στόχαστρο.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρό της αλλά για άγνωστους λόγους δεν βρέθηκε στη θέση της Ιωάννας, ενώ νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δράση της 35χρονης.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

Την ίδια ώρα, όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξεδιπλώνεται, τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 35χρονη φαίνεται να παρακολουθεί με επιμονή την Ιωάννα στα social media και μάλιστα σχεδόν κάτω από κάθε φωτογραφία της η κατηγορούμενη εμφανίζεται να κάνει like.

34χρονη Ιωάννα: Αυτές τις ιστοσελίδες είδε πριν από την επίθεση η 35χρονη

Η Αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» το ιστορικό του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ώστε να δουν ποιες ιστοσελίδες είδε πριν από το συμβάν, τη στιγμή που τρία νέα στοιχεία-σοκ έρχονται στο «φώς».

Στο στόχαστρο των αστυνομικών είναι και το «ιστορικό» των αναζητήσεων της 35χρονης στο διαδίκτυο προκειμένου να βρεθεί πότε αναζήτησε και πώς βρήκε το βιτριόλι. Όπως και τον κοριό που τοποθέτησε στο αυτοκίνητο της 34χρονης.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει βασικό στόχο να προχωρήσει σε ανάλυση των διαδικτυακών αναζητήσεων της 35χρονης προκειμένου να πληροφορηθεί πώς έμαθε τους τρόπους να εξαφανίζει τα ίχνη της, να κάνει χρήση τηλεκάρτας, κλειστά κινητά κλπ., αλλά και πότε και πώς βρήκε το βιτριόλι.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας ότι είχε προχωρήσει στην αναζήτηση της περούκας που χρησιμοποίησε, την περίοδο 6-9 Μαΐου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες προ της επίθεσης.

Επιπλέον, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζήτησε την βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου, για να κάνει τις αναζητήσεις που χρειαζόταν για την υλοποίηση της επίθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share