ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Victoria Beckham: Εκτός από καλή σύζυγος είναι και καλή κόρη!!! Δείτε τι έκανε στην επέτειο γάμου των γονιών της!!! (PHOTOS)

Victoria Beckham: Εκτός από καλή σύζυγος είναι και καλή κόρη!!! Δείτε τι έκανε στην επέτειο γάμου των γονιών της!!! (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σοβαρή και αγέλαστη και μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, αλλά κατά βάθος είναι μία γλυκιά κόρη η οποία λατρεύει τους γονείς της.

Ο λόγος για τη Victoria Beckham η οποία με αφορμή την επέτειο των γονιών της, θέλησε να τους τιμήσει ανεβάζοντας στο Twitter της μία φωτογραφία του γάμου τους και γράφοντας από κάτω:

«Ευτυχισμένη επέτειο! Η μαμά μου Jacqueline και ο μπαμπάς μου Anthony συμπληρώνουν σήμερα 43 χρόνια γάμου! Σας αγαπάμε πολύ».

Εμείς να της ευχηθούμε να φτάσει και να ξεπεράσει τον αριθμό αυτό με το σύζυγο David. Πάντως έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η Victoria μάλλον μοιάζει στον μπαμπά Anthony.

πηγή: queen.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου