Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή με την 35χρονη: Αποκάλυψη σοκ από την 34χρονη που ανέτρεψαν τα πλάνα από τις κάμερες

Αναστάτωση στις Αρχές

15 Ιουνίου 2020 12:38
Ανατροπή με την 35χρονη: Αποκάλυψη σοκ από την 34χρονη που ανέτρεψαν τα πλάνα από τις κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σημείο που προβληματίζει την αστυνομία είναι η περιγραφή της Ιωάννας για τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι και οι εικόνες της 35χρονης όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως ισχυρίστηκε η Ιωάννα, η γυναίκα φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα. Στα πλάνα όμως λίγο μετά την επίθεση στην άτυχη 34χρονη, η γυναίκα φοράει άσπρη μάσκα. Παρόλα αυτά, μπορεί η γυναίκα να είχε τον χρόνο να πετάξει τη μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι μια μαρτυρία των πρώτων ημερών έλεγε πως η δράστις έφυγε τρέχωντας και πέταξε στους θάμνους μια μαύρη μάσκα. Πάντως αυτό είναι ένα θέμα που προβλημάτιζει την ανάκριση.

«Σκληρή» χαρακτηρίζεται η 35χρονη

Η 35χρονη χαρακτηρίζεται απο τους αστυνομικούς σκληρή και αποστασιοποιημένη. Αρνείται να δει ακόμα και τους δικούς της. Μόνο τον αδερφό της δέχθηκε, για να της φέρει κάποια ρούχα.

Δεν έχει ομολογήσει και δεν απαντά σε καμία ερώτηση. Μάλιστα όπως λέει ο συνήγορός της, δεν εχει βάλει μπουκιά στο στόμα της εδώ και τρεις ημέρες.

«Είναι άυπνη και δεν τρώει, έχει ματώσει τα χέρια της...» - Σοκάρουν τα λόγια του Σάκη Κεχαγιόλου για την 35χρονη

Σοκάρουν τα λόγια του Σάκη Κεχαγιόλου για την κατάσταση της υγείας της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με το δικηγόρο να αναφέρει πως η πελάτισσά του δεν τρώει και μένει άυπνη, έχοντας ματώσει τα χέρια της από τις χειροπέδες.

«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, αν και η 35χρονη φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση, βγαίνοντας σε μπαρ μετά την επίθεση.

«Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.

«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» ρώτησε, ρητορικά όπως διευκρίνισε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, θα φανεί να αποδειχτεί» είπε.

Σημειώνεται πως η 35χρονη θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share