Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε γνωστό μπαρ διασκέδαζε η 35χρονη ενώ είχε ήδη καταστρέψει το πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας με βιτριόλι

Αποκάλυψη!

15 Ιουνίου 2020 10:04
Σε γνωστό μπαρ διασκέδαζε η 35χρονη ενώ είχε ήδη καταστρέψει το πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας με βιτριόλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέχισε την ζωή της σα να μην τρέχει το παραμικρό η 35χρονη, διασκεδάζοντας σε νυχτερινά μαγαζιά με τις φίλες της.

Όπως διαπιστώνεται μεσα απο την σελίδα της 35χρονης στο Facebook, η καθημερινότητα της μετά την επίθεση με το βιτριολι στην Ιωάννα που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, σημαδεύοντας την για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι μόνο δεν άλλαξε, αντίθετα, έδειξε να μην την έχει επηρεάσει καθόλου.

Έτσι στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 βδομαδες μετά την επίθεση επισκέπτεται γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει και μάλιστα κάνει γνωστή την παρουσία της με check in στη σελίδα της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης, έστω και το παραμικρό που θα μπορούσε να κινήσει υποψίες.

“Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση” λέει στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφοταν μαζί της. ” Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει” προσθέτει.

Επίθεση με βιτριόλι: «Χαζολογάγαμε με κάποιους από το χωριό και...» - Αυτό έκανε η 35χρονη πριν την σύλληψη

Φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, ότι το βράδυ πριν τη σύλληψή της βγήκαν σε καφενείο και η 35χρονη φαινόταν ανέμελη.

«Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα "θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις". Ήρθε αργότερα, εγώ ήμουν με τα παιδιά ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα», ανέφερε η φίλη της 35χρονης στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου. Αύριο θα εξεταστούν και τα κινητά της αλλά και το λάπτοπ της για να φωτιστεί ακόμα περισσότερο η υπόθεση, και να εντοπιστούν συνομιλίες, καθώς και το αν είχε συνεργό.

«Χαζολογάγαμε. Ήμασταν με κάτι παιδιά από το χωριό και λέγαμε βλακείες. Ήταν ανέμελη», προσθέτει. Η φίλη της αναφέρει ότι δεν είχε παρατηρήσει καμία διαφορά στην συμπεριφορά της. «Για αυτό έχω πάθει σοκ» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα», υπογραμμίζει και προσθέτει πως η 35χρονη δεν της είχε ποτέ για κάποιον άνδρα στη ζωή της, ούτε είχε αναφέρει ποτέ την Ιωάννα.

Στη συνέχεια, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι από την 20η Μαΐου που έγινε επίθεση, οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές, «σίγουρα δυο, τρεις φορές την εβδομάδα».

Ακόμα συζήτησαν απλά σαν γεγονός την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα. «"Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;", με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό», αναφέρει.

Μάλιστα, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της κρύβεται πίσω από την επίθεση και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share