Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για το πώς έδρασε η 35χρονη

Ο διάλογος με την Ιωάννα στο Facebook και το ηχητικό

13 Ιουνίου 2020 08:15
Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για το πώς έδρασε η 35χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι. Τι αναφέρουν για την 35χρονη που φέρεται να είναι η δράστιδα; Πώς έδρασε και πώς έφτασε στην αποτρόπαια πράξη να ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Π. το πρωινό της 20ης Μαϊου;

Τις κινήσεις της καρέ-καρέ μία ημέρα πριν, όταν προσπάθησε να κάνει την επίθεση, αλλά και την επίμαχη ημέρα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ενώ έγινε γνωστό και το ηχητικό απόσπασμα που η δράστιδα καλεί ταξί δίχως να θέλει να αφήσει στοιχεία.

Πρόκειται για το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της ύποπτης για την επίθεση με το βιτριόλι. Στη συνομιλία (ακούστε εδώ περισσότερα), είναι ελαφρώς αλλοιωμένη η φωνή. Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας. Μάλιστα, όταν από την εταιρία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί "Myway", προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

"Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις αρχές" αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Ο διάλογος στο Facebook και η σχέση τους

Στη δημοσιότητα έρχεται ένας αποκαλυπτικός διάλογος στο Facebook που είχαν η Ιωάννα Π. με την 35χρονη συλληφθείσα κατηγορούμενη για την επίθεση εναντίον της.

Από τη δικογραφία, προκύπτουν πολλά στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι αστυνομικές αρχές για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Είναι επίσης γνωστό, ότι το θύμα και η 35χρονη, γνώριζαν η μία την άλλη, καθώς κατάγονται από διπλανά χωριά.

Λόγω του κοινού τόπου καταγωγής τους συναντήθηκαν αρκετές φορές. Ήδη το 2016, συναντήθηκαν σε μπάτσελορ, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και λίγο καιρό μετά σε μια βάπτιση. Ξεκίνησαν τις ζωές τους από τον ίδιο νομό, την Αιτωλοακαρνανία και πήγαιναν στο ίδιο ΕΠΑΛ, ενώ κατέβηκαν στην Αθήνα σχεδόν την ίδια χρονιά. Είχαν κοινές παρέες και μιλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Νοέμβριο του 2018, η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν την πρώτη τους επαφή στο facebook. Η κατηγορούμενη έκανε like σε φωτογραφίες της Ιωάννας, ξεκίνησε να τη γνωρίζει ενώ είχαν και κοινές παρέες. Ξαδέρφη, μάλιστα, της 35χρονης έχει εξαιρετική σχέση με στενό συγγενή της Ιωάννας.

Τι είπαν στο Messenger;

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω messenger αποκάλυψε το Star. Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

  • 35χρονη: Γεια σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;
  • Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.
  • 35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.
  • Ιωάννα: Οκ.
  • 35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;
  • Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.
  • 35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ…
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share