Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Νέοι κανόνες για τα μπουζούκια -Τι ισχύει για τα λουλούδια

Ποιες είναι οι οδηγίες

12 Ιουνίου 2020 11:29
Νέοι κανόνες για τα μπουζούκια -Τι ισχύει για τα λουλούδια
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Νέοι κανόνες έρχονται στα μπουζούκια μετά την άρση των μέτρων και την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας τους. Τι ισχύει για τους θαμώνες και πως θα γίνεται πλέον η ρίψη των λουλουδιών;

Σύμφωνα με τον υγιεινολόγο, λέκτορα του πανεπιστημίου δυτικής Αττικής Κώστα Ντελέζο τα κέντρα διασκέδασης θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος, είτε κλειστός. Στον ανοιχτό το χώρο είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα τα πράγματα. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Το μπαρ δεν λειτουργεί, δεν έχουμε όρθιους θαμώνες» είπε ο κ. Ντελέζος μιλώντας στο στην τηλεόραση του OPEN.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε κάθε τραπέζι επιτρέπονται έξι καρέκλες. «Οι καναπέδες δεν υπάρχουν, μόνο τραπέζια με καρέκλες», είπε ο κ. Ντελέζος.

λουλούδια μπουζούκια

Ο υγιεινολόγος αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα της ρίψης λουλουδιών που χαρακτηρίζει τη διασκέδαση στα μπουζούκια. «Θα συνεχίσουν να υπάρχουν», επισήμανε, όμως πλέον θα πρέπει να τα ρίχνουν στα πόδια των τραγουδιστών και όχι στο πρόσωπο.

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται», είπε και υπενθύμισε: «Ο ιός είναι εδώ, μας το θυμίζει συνέχεια».

Μπουζούκια ξανά: Επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Άρση μέτρων: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Πριν από περίπου μια εβδομάδα άνοιξαν και οι χώροι εστίασης, ενώ δόθηκε και το πράσινο φως από την Κυβέρνηση ώστε τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ να ανοίξουν από την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν, μετά από αυτή την απόφαση, ο πρώτος καλλιτέχνης που θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του είναι ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Ιουνίου στο ΥΤΟΝ και είναι έτοιμος να διασκεδάσει το κοινό που θα τον επισκεφτεί.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αλλά έχοντας και την οροφή ανοιχτή, θα χαρίσει μοναδικές, καλοκαιρινές βραδιές.

Την ανακοίνωση για την έναρξη των εμφανίσεων έκανε ο Νίκος Βέρτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho... Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠», έγραφε η ανακοίνωση.

Βέρτης επιστρέφει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share