Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις για την 35χρονη: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν...» - Ραγδαίες εξελίξεις με την επίθεση στην 34χρονη (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

11 Ιουνίου 2020 16:11
Αποκαλύψεις για την 35χρονη: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν...» - Ραγδαίες εξελίξεις με την επίθεση στην 34χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη γειτονιά της 35χρονης, η οποία προσήχθη σήμερα το πρωί ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρέθηκε η κάμερα του Open.

Oι γείτονες μουδιασμένοι μίλησαν για την ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα που φέρεται να με το διέπραξε την πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άγνωστη σχέση χρόνων με... ερωτικό αντίκτυπο της 34χρονης Ιωάννας με την 35χρονη κατηγορούμενη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπαν πως η 35χρονη συζούσε με έναν άνδρα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ένας γείτονας της είπε πως σήμερα το πρωί άνδρες της ασφάλειας μπήκαν μπροστά της, της έκοψαν τον δρόμο και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Δείτε το ρεπορτάζ:

34χρονη: Εντοπίστηκε η περούκα και η τηλεκάρτα από την επίθεση με την βιτριόλι - Στα χέρια της Αστυνομίας η δράστρια

Η βασική ύποπτη είναι μία γυναίκα 35 χρόνων, η οποία φέρεται να είχε προσωπικό κίνητρο για την επίθεση στην 34χρονη!

Προσαγωγές γυναικών πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με θύμα την 34χρονη Ιωάννα Π. στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share