Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση βιτριόλι: Όλα άρχισαν μακριά από την Αθήνα - Η άγνωστη σχέση χρόνων με... ερωτικό αντίκτυπο της 34χρονης Ιωάννας με την 35χρονη κατηγορούμενη

Τρομερό παρασκήνιο από την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

11 Ιουνίου 2020 15:19
Επίθεση βιτριόλι: Όλα άρχισαν μακριά από την Αθήνα - Η άγνωστη σχέση χρόνων με... ερωτικό αντίκτυπο της 34χρονης Ιωάννας με την 35χρονη κατηγορούμενη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Και αυτό διότι έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το πως φτάσαμε στην επίθεση από την 35χρονη που έχει προσαχθεί από το πρωί και είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε ένα γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου ένα χρόνο. Εκεί η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφο της, όπου και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα. Μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Και ακολούθως η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφο της. Και φτάσαμε τελικά στην επίθεση της 20ης Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου της εταιρίας που εργαζόταν η 34χρονη.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δυο γυναικών δεν διαπιστώνονται φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά μόνο μια απόμακρη επαφή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (τον εν λόγω γάμο) μεταξύ των οικογενειών των δυο γυναικών των οποίων ο τόπος καταγωγής είναι κοντινός στην Αιτωλοακαρνανία.

Θέμα χρόνου να ομολογήσει η 35χρονη

Θέμα χρόνου, εκτιμούν αστυνομικές πηγές ότι, είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Η φωτογραφία της 35χρονης που προσήχθη:

Τα social media άνοιξαν το δρόμο

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που προσήχθη φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με τον δικηγόρο και η επαφή του με την άτυχη Ιωάννα θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στην επίθεση στο γραφείο ασφαλιστικής εταιρείας γιατί ήξερε -μέσα από ένα πλέγμα κοινών γνωριμιών- ότι εκεί εργαζόταν η 34χρονη, και δεν γνώριζε τη διεύθυνση της κατοικίας της.

Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 35χρονης

Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της.

Φέρεται δε να είπε ότι η ύποπτη πίστευε ότι για το γεγονός ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και δεν προχωράει οφείλεται στην επαφή που είχε με την Ιωάννα. Κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όμως η ύποπτη ήταν πεπεισμένη για το αντίθετο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share