Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δεκαυλίωνας Μαρκόπουλος

Θρήνος

11 Ιουνίου 2020 15:42
Πέθανε ο επιχειρηματίας Δεκαυλίωνας Μαρκόπουλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, εξαιτίας του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Δεκαυλίωνα Μαρκόπουλου που έσβησε μετά από σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Σοκ επικρατεί και στον δημοσιογραφικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» αποχαιρετώντας με τον τρόπο αυτό, τον επιχειρηματία που έφυγε την Τετάρτη, μετά από μακρά ασθένεια, που αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια.

«Ο Δευκαλίωνας υπήρξε ένας έντιμος και έξυπνος επιχειρηματίας, ένας ξεχωριστός σύζυγος (ο έρωτας με την κυρία Μάρω είχε αφετηρία τα μαθητικά χρόνια και διάρκεια μία ζωή), ένας στοργικός πατέρας, ένας χαρισματικός ακορντεονίστας, ένας εραστής του ωραίου, ένας ηθικός και ανιδιοτελής ενεργός πολίτης.

Συμμετείχε στην παράταξή μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και κόσμησε τα ψηφοδέλτιά της ως υποψήφιος δημοτικός και διαμερισματικός σύμβουλος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

Νεκρός ο Μάκης Σέρβος!

Θλίψη σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες ο θάνατος του Μάκης Σέρβου που έφυγε από την ζωή στα 67 του χρόνια...

Ο Μάκης Σέρβος υπήρξε αγωνιστής της επαναστατικής Αριστεράς από το Πολυτεχνείο μέχρι τις μέρες μας. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή των πιο ριζοσπαστικών αγώνων, πάντοτε ανυπότακτος, πάντοτε πιστός στην αντίληψη ότι ο κομμουνισμός δεν είναι κάποιο μακρινό όραμα, αλλά μια υπόθεση του εδώ και του τώρα.

Συμμετείχε στην Επιτροπή για το Στρατό, Ομάδα Συντρόφων της Άκρας Αριστεράς Ελένη, Κίνηση για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών & Πολιτικών Δικαιωμάτων, περιοδικοί Δρόμοι, Πολιτιστικό Κέντρο των λαών της Ανατολής «ΓΕΦΥΡΑ», Συσπείρωση Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία και σε πολλές ακόμη συλλογικότητες και οργανώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, στις 2.30, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου

Παράλληλα να σας θυμίσουμε ακόμα μια θλιβερή είδηση με τον θάνατο άνδρα από κεραυνό που σοκάρει το Πανελλήνιο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share