Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

34χρονη Ιωάννα: "Τα κινητά μίλησαν..." - Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ

Ένα βήμα πριν την ταυτοποίηση της «σκοτεινής» γυναίκας η ΕΛ.ΑΣ.

9 Ιουνίου 2020 13:57
34χρονη Ιωάννα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τη σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π., την ώρα που έμπαινε στο κτήριο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Ο κλοιός έχει σφίξει για τη σύλληψη της δράστιδος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ταυτοποίηση της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Για την ώρα πάντως, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση επιμένουν να κρατούν χαμηλούς τόνους λέγοντάς απλά ότι «πάει καλά η έρευνα».

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν καταλήξει στην ταυτότητα της δράστιδος, μέσα από την ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσω της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων.

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Επίθεση με βιτριόλι: Έχουν "κλειδώσει" σε δύο γυναίκες

Στενεύει ο κλοιός για την μαυροφορεμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, και οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε 2 πλέον άτομα.

Την ημέρα της επίθεσης ένα τρόλεϊ και ένα Ι.Χ. παραλίγο να πατήσουν τη δράστη, ενώ ο οδηγός ταξί κατέθεσε, και η φωνή της έχει καταγραφεί. Όλα αυτά έχουν συμβάλει πολύ στις έρευνες, και έχουν καταλήξει πλέον σε δύο γυναίκες από το κοντινό περιβάλλον της Ιωάννας. Εξετάζονται παράλληλα 10.000 κλήσεις που έγιναν στην περιοχή της επίθεσης.

Η σιλουέτα και η φωνή ταιριάζει με αυτές, και τώρα το δύσκολο κομμάτι είναι η ταυτοποίηση της, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα του προσώπου της από τις κάμερες. Η Ιωάννα μετά από τα δύσκολα χειρουργεία προσπαθεί να θυμηθεί και ρωτάει συνεχώς αν βρήκαν την γυναίκα, που της κατέστρεψε τη ζωή με τον πιο άσχημο τρόπο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share