Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Κράτα γερά, φίλε μου»: Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της Χριστίνας Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα που δίνει μάχη στην εντατική

Μεγάλη μάχη!

1 Ιουνίου 2020 11:08
«Κράτα γερά, φίλε μου»: Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της Χριστίνας Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα που δίνει μάχη στην εντατική

Ώρες αγωνίας για νεαρό δημοσιογράφος, καθώς στη μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο Βαγγέλης Τσεκούρας μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε όταν διαγνώστηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν μετά από έντονες ενοχλήσεις ο δημοσιογράφος του Open οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος σήμερα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ακόμη μια επέμβαση με τους γιατρούς να εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξοι για την κατάστασή του.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αυτή θορύβησε τους συναδέλφους του που εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του.

Η καλή του φίλη και συνάδελφος, Χριστίνα Βραχάλη, θέλοντας να του στείλει τη θετική της ενέργεια μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε, «Κράτα γερά, φίλε μου… @v.tsekouras Αφού ξέρεις, εμείς είμαστε Ζορό, δεν μασάμε από εντατικές και νοσοκομεία… Είμαστε όλοι μαζί σου και περιμένουμε να γυρίσεις ».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Στην εντατική δημοσιογράφος του Open

Δημοσιογράφος του Open είναι στην εντατική καθώς βρέθηκε με με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, μετά από μια αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη, όπως και αυτή του θανάτου γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share