Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας - Τρεις οι ύποπτες γυναίκες

Κρίσιμη η αυριανή ημέρα!

31 Μαΐου 2020 11:50
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας - Τρεις οι ύποπτες γυναίκες
Αρθρογράφος: Σοφία Φυρογένη
ΣΟΦΙΑ ΦΥΡΟΓΕΝΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση που αφορά την 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια "μαυροφορεμένη" γυναίκα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, βρίσκονται τρεις γυναίκες, η μια εκ των οποίων, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η γυναίκα με την κουκούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με αυτή την επίθεση, έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες από τον προσωπικό κύκλο της, αλλά και από το παρελθόν της με μια εξ αυτών να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Κρίσιμη η Δευτέρα

Επίσης, σημαντική χαρακτηρίζεται από τις αστυνομικές Αρχές η αυριανή ημέρα για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

αποκαλύψεις για την 34χρονη Ιωάννα

Τη Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να έρθουν στο φως τα πρώτα αποτελέσματα από την "σάρωση" των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, που δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Ακόμα, χρήσιμες πληροφορίες που θα πιθανότατα να βοηθήσουν στη συνέχεια των ερευνών αναμένεται να φανούν και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής κοπέλας.

Τι ανέφερε ένας μάρτυρας για την εξωτερική εμφάνιση της "μαυροφορεμένης";

Ένας καταστηματάρχης στην περιοχή από έγινε η επίθεση υποστηρίζει, ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα, ενώ λέει ότι την άγγιξε, χωρίς φόβο. Οι έρευνες φαίνεται να προχωράνε και από Δευτέρα ανοίγουν και τα κινητά, ενώ οι αρχές επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», είπε αρχικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ήταν τα λόγια του, ενώ η αστυνομία έχει ήδη βρει το επόμενο στοιχείο με το οποίο θα ασχοληθεί για τον εντοπισμό της γυναίκας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share