Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστια κίνηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Πρόσφερε πολλά χαμόγελα

Ευχάριστα τα νέα!

30 Μαΐου 2020 12:59
Τεράστια κίνηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Πρόσφερε πολλά χαμόγελα

Τα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, στέκονται καθημερινά δίπλα σε όλους τους πολίτες, δείχνοντας το σεβασμό και την αγάπη τους. Μάλιστα, πρόσφατα η αλυσίδα προχώρησε και σε μια κίνηση ματ που πρόσφερε πολλά χαμόγελα!

Τη δωρεά 30.000 ευρώ σε μορφή δωροεπιταγών παρέλαβε πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης από τον Γενικό Διευθυντή των καταστημάτων “ΑΒ Βασιλόπουλος” στα Χανιά, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

Η δωρεά θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Ελένη Ζερβουδάκη, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ενίσχυση της προσπάθειας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, που στηρίζει καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.

"H ενίσχυση αυτή προς τον Δήμο Χανίων δηλώνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας μας και ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και το αλληλέγγυο του χαρακτήρα της εταιρείας σας", ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Ζερβουδάκη. Μιας και αναφερθήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, δείτε εδώ ποιος δήμος είχε πάρει δωροεπιταγές πριν λίγο καιρό.

"Σεισμός" στην αγορά: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται δίπλα στους παραγωγούς και βάζει στα ράφια...

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού στάθηκε στο πλευρό των πολιτών -δείτε εδώ τι έκανε με τις ευπαθείς ομάδες-, αποφάσισε να κάνει μια τρομερή κίνηση με τους Έλληνες παραγωγούς. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στηρίζει πρώτη στην Ελλάδα τη συνεταιριστική πρωτοβουλία "Ποιος είναι το Αφεντικό; - Η Μάρκα του Καταναλωτή". Πρόκειται για ένα γάλα που υπάρχει στα ράφια του σούπερ μάρκετ από τις 21 Μαΐου 2020.

Αυτό το γάλα, μπορείτε να το βρείτε στα ψυγεία των καταστημάτων, σε 2 νέους κωδικούς, πλήρες και ελαφρύ γάλα εξαιρετικής ποιότητας του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος, που προωθεί τη βιώσιμη κατανάλωση, ενώ παράλληλα, αναδεικνύει τον πρωτογενή τομέα της χώρας.

Η "Ποιος είναι το Αφεντικό; - Η Μάρκα του Καταναλωτή" είναι μια κοινωνική και συλλογική πρωτοβουλία, στην οποία οι καταναλωτές γίνονται οι "πρωταγωνιστές" και συμμετέχουν στο ταξίδι ενός προϊόντος, από την παραγωγή έως το ράφι. Πώς γίνεται αυτό;

Οι ίδιοι αποφασίζουν με διαφάνεια, σεβασμό και αξιοπιστία τι θέλουν να καταναλώνουν, σε ποια τιμή και πώς αυτή κατανέμεται σε όσους φροντίζουν ώστε το προϊόν να φτάνει στο τραπέζι τους, με προτεραιότητα τη σωστή ανταμοιβή του παραγωγού.

Έτσι, το γάλα, που διατίθεται στα καταστήματα ΑΒ, παράχθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε η πλειοψηφία των καταναλωτών που συμμετείχαν σε online ψηφοφορία. Στόχος του εγχειρήματος είναι να συμβάλλει στη στήριξη των παραγωγών της χώρας μας, στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα και της ελληνικής οικονομίας, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, βιωσιμότητας και ευζωίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share