Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα με τα μαύρα

Μένει να την συλλάβουν

30 Μαΐου 2020
Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα με τα μαύρα

Οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι και το μόνο που περιμένουν είναι ένα λάθος της για να τη συλλάβουν.

Μετά από στοιχεία και μαρτυρίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και η ίδια η Ιωάννα, αν και δεν κατάφερε να δώσει πολλές πληροφορίες, ενώ σημαντική ήταν και η κατάθεση του οδηγού ταξί, που μετέφερε την δράστιδα.

Έχουν συνθέσει το προφίλ της μαυροφορεμένης, η οποία θέλησε να καταστρέψει τη ζωή της 34χρονης, και το μόνο που μένει είναι να βρουν αποδείξει και να την οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ημερών να βρεθεί η "μαυροφορεμένη"

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, και πλέον φαίνεται οι αρχές να είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας, που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη.

Οι αστυνομικοί πηγαίνοντας πίσω στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και ψάχνουν μια γυναίκα 30-40 ετών.

Περιμένουν τα αποτελέσματα από την επεξεργασία του υλικού, το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες, ενώ την ίδια ώρα κατέθεσε και ο οδηγός που μετέφερε την λεγόμενη "μαυροφορεμένη", δίνοντας νέα στοιχεία. Στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Μαρτυρία-κλειδί για την «μαυροφορεμένη» - «Είδα μια γυναίκα να τρέχει για να...» (Video)

Πυρετώδεις είναι οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί και να συλληφθεί η «μαυροφορεμένη» που πριν από εννέα ημέρες έριξε βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Παράλληλα, μια απίστευτη και ταυτόχρονα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται από τους γιατρούς της 34χρονης Ιωάννας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που όπως λέει είδε τη μαυροντυμένη γυναίκα την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

"Καθόμουν στην καφετέρια και άκουσα μια φασαρία και μια κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Γυρνάω ενστικτωδώς το βλέμμα μου και βλέπω μια γυναίκα τέσσερα πέντε μέτρα πριν τη λεωφόρο Θησέως να τρέχει για να βγει στη λεωφόρο...Σε δευτερόλεπτα βγήκε από το κτίριο η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση, φωνάζοντας βοήθεια και κρατώντας το πρόσωπό της. Έκλαιγε, φώναζε βοήθεια κι έτρεξε προς το φαρμακείο», είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share