Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία με τον οδηγό ταξί που μετέφερε την δράστιδα

Ραγδαίες εξελίξεις!

29 Μαΐου 2020 18:49
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία με τον οδηγό ταξί που μετέφερε την δράστιδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φώς» για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα με το βιτριόλι, τα οποία μάλιστα αφορούν τον οδηγό ταξί, ο οποίος μετέφερε τη δράστιδα, με κάμερες από τα μαγαζιά να αποτυπώνουν τη διακομιδή της στην περιοχή, 15 λεπτά προτού επιτεθεί.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του οδηγού ταξί, όπως μετέφερε το Mega, εντοπίστηκαν από την πινακίδα του οχήματος. Όπως σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στους αστυνομικούς, παρέλαβε τη δράστιδα από το Παγκράτι και τη μετέφερε στην Καλλιθέα. Μάλιστα η περιγραφή του ήταν πολύ κοντά σε εκείνη που έδωσε η 34χρονη Ιωάννα την πρώτη φορά που μίλησε με τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. Έτσι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ολοκληρώνουν το πορτραίτο της δράστιδος. Μόλις το τελειώσουν, θα το δείξουν στην 34χρονη, η οποία με τη σειρά της θα κληθεί να δώσει τις δικές της απαντήσεις, ενώ φοβερά είναι όσα αποκάλυψε νέος αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί παράλληλα αναλύουν και το βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν λάβει από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, στην Καλλιθέα. «Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», τονίζουν αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση. Μάλιστα η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει την Πέμπτη οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στο δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων ματαιώθηκε επειδή η γυναίκα ήταν καταπονημένη και αυτό που περιμένουν είναι να καθορίσουν πλέον οι γιατροί το πότε θα είναι σε θέση να τους μιλήσει. Μόλις πάρουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να επισκεφθούν την Ιωάννα και να της θέσουν στοχευμένες ερωτήσεις που να αφορούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Έτσι, οι επόμενες μέρες μέχρι και το Σαββατοκύριακο κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης και είναι πολύ πιθανό ο φάκελος να κλείσει έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το σύνδρομο του καθρέφτη

Πάντως, ο ψυχολόγος, Θάνος Ασκητής, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προχώρησε στη σκιαγράφηση του προφίλ της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η δράστιδα δεν ήθελε να σκοτώσει την 34χρονη Ιωάννα, αλλά να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή. «Ήθελε να τη σημαδέψει. Να της αφήσει ασκήμια. Θα λέγαμε ότι εδώ στην ψυχιατρική υπάρχει ένα σύνδρομο, το "’σύνδρομο του καθρέφτη". Όσο άσχημος είμαι εγώ στον καθρέφτη θέλω να είσαι και εσύ. Είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα ο δράστης. Στήθηκε για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της ομορφιάς» τόνισε ο κ. Ασκητής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share