Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ουκρανία: Αστυνομικός βίασε 26χρονη κοπέλα μέσα στο τμήμα

Κτηνωδία

27 Μαΐου 2020 12:37
Φρίκη στην Ουκρανία: Αστυνομικός βίασε 26χρονη κοπέλα μέσα στο τμήμα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση βιασμού μιας 26χρονης γυναίκας στην Ουκρανία από αστυνομικό, ενώ είχε πάει στο τμήμα να καταθέσει ως μάρτυρας. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μία 48χρονη νοσηλεύτρια με έναν άνδρα να την βιάζει επί 45 λεπτά.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Ερευνών της Ουκρανίας (DBR), ένας αστυνομικός βασάνισε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή την άτυχη κοπέλα σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Καγκαρλίκ, που απέχει 80 χιλιόμετρα νοτίως του Κιέβο.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, ένας αστυνομικός έβαλε μια μάσκα αερίων στο πρόσωπο του θύματος, την έδεσε με χειροπέδες, πυροβόλησε πάνω από το κεφάλι της και στη συνέχεια τη βίασε κατ’ επανάληψη. Δύο μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση απολύθηκαν και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την DBR, έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για βιασμό, βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας, ενώ οι ύποπτοι κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 10ετή κάθειρξη.

Φρίκη για 22χρονη - 34χρονος την βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της (Video)

Ισόβια στη φυλακή έστειλε το δικαστήριο έναν 34χρονο που έβγαλε τη μανία του σε μια 22χρονη γυναίκα, την οποία βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της κρατώντας της όμηρο για 23 ημέρες. Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση κορίτσι βιάστηκε από 4 αγόρια, όμως 2 χρόνια μετά, η μητέρα της κάνει μία τραγική ανακάλυψη στο μπάνιο

Ο 34χρονος καταδικάστηκε για 56 κατηγορίες σε ισόβια χωρίς αναστολή. Η 22χρονη είχε εγκαύματα στο 46% του σώματός της, σπασμένα κόκαλα και οι πληγές της είχαν μολυνθεί. Ο 34χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως βασάνισε την κοπέλα και της είχε πει να επιλέξει πως θα την σκοτώσει: πυροβολώντας την, χτυπώντας την ή πατώντας την με το αυτοκίνητο.

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αρχικά οι διασώστες θεώρησαν πως ήταν νεκρή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και για οκτώ εβδομάδες ήταν σε τεχνητό κώμα. «Ψυχολογικά και σωματικά έχω καταστραφεί. Δεν το εύχομαι στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η 22χρονη μέσω της δικηγόρου της.

Ο δικαστής ανέφερε πως ο 34χρονος έφτασε την 22χρονη λίγο πριν το θάνατο: «η ζωή του θύματος δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Έχει όμως ακόμα κουράγιο και αξιοπρέπεια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share