Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το οξύ - Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε βιτριόλι στην Καλλιθέα

Όλες οι εξελίξεις

25 Μαΐου 2020 16:07
Βγήκαν τα αποτελέσματα για το οξύ - Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε βιτριόλι στην Καλλιθέα
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη στην Καλλιθέα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το πόρισμα, πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή, βιτριόλι, μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστρια, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο -μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο- να το παρασκεύασε μόνη της.

«Επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπα...» - Μαρτυρία «φωτιά» για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης

Μία μαρτυρία «φωτιά» έρχεται στο φως για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης, στην Καλλιθέα. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ένας συνταξιούχος αστυνομικός που συχνάζει σε καφετέρια, δίπλα από την επιχείρηση όπου εργάζεται η 34χρονη, υποστηρίζει ότι επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα καθημερινά στην περιοχή. Όπως τόνισε, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα.

Τραγικός τύπος κράζει την 34χρονη μέσα στο προφίλ της: "Θα την έπεσες σε..."

Τραγικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την 34χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από άγνωστη, προς το παρόν, γυναίκα!

Την ίδια στιγμή που η 34χρονη Ιωάννα έδειχνε ευτυχισμένη, μέσα από το προφίλ της στο facebook, ορισμένοι τραγικοί τύποι εκμεταλλεύτηκαν την φρικτή εξέλιξη για να αποκτήσουν λίγη... δημοσιότητα! Τι έκαναν;

Συγκεκριμένα ένας τύπος, με ψεύτικο προφίλ, έχει μπει και βρίζει χυδαία, κάτω από την εικόνα προφίλ που άλλαξε η κοπέλα λίγες ώρες πριν την επίθεση! "Και απλή ζήλια δεν είναι κάτι ποιο σοβαρό παίχτηκε.. δεν πάει καμία στα καλά μάθουμε να κάνει κάτι τέτοιο σοβαρό. Εδώ κάτι θα έκανε άστο και να τα είχε με παντρεμένο", ανέφερε το προφίλ αυτό που έχει γυναικείο όνομα!

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά επανήλθε με νέο ποστάρισμα: "Και το άλλο που δεν είδε τόσος κόσμος μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να βγαίνει να τρέχει. Δηλαδή η Ιωάννα αμέσως φώναξε από τους πόνους και έτρεξε έξω και η άλλη που πήγε. Άνοιξε η γη και τη κατάπιε. Εδώ μιλάμε για κεντρικό δρόμο στην Καλλιθέα."

Όπως είναι λογικό από κάτω οι απαντήσεις πολλών που υπερασπίζονται την 34χρονη Ιωάννα έπεσαν βροχή! Όπως και να έχει πάντως μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός πως ορισμένοι "κουβαλάνε" τέτοια μυαλά!

Δείτε χαρακτηριστικά τα σχόλια κάτω από την εικόνα προφίλ της Ιωάννας στο Athensmagazine.gr:

Τύπος κράζει την 34χρονη στο facebook

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share