Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H μαυροφορεμένη γυναίκα είχε πάει ξανά στο κτήριο - Ραγδαίες εξελίξεις με την επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι

Ενδεχόμενο συνεργού εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

22 Μαΐου 2020 08:35
H μαυροφορεμένη γυναίκα είχε πάει ξανά στο κτήριο - Ραγδαίες εξελίξεις με την επίθεση στην 34χρονη με βιτριόλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στοιχεία που θα ρίξουν φως στην τρομακτική υπόθεση της επίθεσης στην 34χρονη με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναζητούν οι Αρχές. Σοκαρισμένος είναι ο Χρήστος Φερεντίνος για την 34χρονη και την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, τονίζοντας πως όλοι στο Deal... έπαθαν πλάκα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα προκειμένου να δει τον χώρο και να κάνει πρόβα την επίθεση.

Η αστυνομία ερευνά το υλικό των δύο ημερών προκειμένου να εντοπίσει πρόσωπα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Μάλιστα, ερευνάται το ενδεχόμενο η μυστηριώδης μασκοφόρος να μην έδρασε μόνη της αλλά να τη βοήθησε ένα δεύτερο πρόσωπο, που φρόντισε να τη φυγαδεύσει μετά την επίθεση.

Σήμερα θα γίνει και άρση τηλεφωνικού και διαδικτυακού απορρήτου, με στόχο τα δεδομένα από το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δώσουν κάποιο στοιχείο για την υπόθεση. Όπως είπε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας στην ΕΡΤ, η οικογένειά της δεν γνωρίζει τίποτα και δεν περνά από το μυαλό τους ποιος και γιατί μπορεί να έκανε μια τέτοια επίθεση.

Η 34χρονη φαίνεται πως μετά το πρώτο σοκ αρχίζει να θυμάται λεπτομέρειες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω».

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που η 34χρονη τρέχει και ουρλιάζει μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ένα νέο βίντεο-σοκ είδε το «φώς» της δημοσιότητας, που αφορά τις πρώτες στιγμές, όπου η 34χρονη τρέχει και ουρλιάζει μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα, της οποίας τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε στο Mega ο Κώστας Στάμου, φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Νέα εξέλιξη με την 34χρονη: Διακομίστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο - Αυτή είναι τώρα η κατάστασή της

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της 34χρονης, η οποία δέχθηκε άθλια επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπό της στην Καλλιθέα, με την κατάστασή της να μοιάζει ελπιδοφόρα πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία μηνύματα των γιατρών.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η ίδια βρίσκεται πια σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και διακομίστηκε, με την κατάστασή της να παρακολουθείται διαρκώς. Τα καλά νέα είναι, ότι σύμφωνα με τους υγειονομικούς, τα πράγματα βελτιώνονται.

«Είναι λάθος είδηση το χαμένο μάτι της», ανέφερε γιατρός στις κάμερες, συμπληρώνοντας πως είναι καλύτερα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share