Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πάρτα μωρή...» - Ανατριχιάζει η νέα μαρτυρία για τη μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Τι της είπε πριν της ρίξει το βιτριόλι;

21 Μαΐου 2020 22:02
«Πάρτα μωρή...» - Ανατριχιάζει η νέα μαρτυρία για τη μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Ανατριχιάζουν διαρκώς τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, με μια νέα μαρτυρία να αναφέρεται στη δράση της μαυροντυμένης γυναίκας, ενώ σε νέο βίντεο φαίνεται να είναι δύο οι γυναίκες.

Όπως μετέδωσε το STAR, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Star αυτόπτης μάρτυρας:«Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;». Η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην νεαρή κοπέλα καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Oι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

Η 34χρονη σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Η μητέρα της δεν έχει σταματήσει να δίνει κουράγιο στο παιδί της.

«Πάθαμε πλάκα...» - Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος για την 34χρονη και την επίθεση με βιτριόλι

Σοκαρισμένος είναι ο Χρήστος Φερεντίνος για την 34χρονη και την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, τονίζοντας πως όλοι στο Deal... έπαθαν πλάκα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, ήταν ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την άτυχη 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση στην Καλλιθέα, μιας και ήταν παίκτρια του Deal. Για το λόγο αυτό, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, έκανε μερικές δηλώσεις για εκείνη και για το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος της.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Καλλιθέα, στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει, ένα σωρό πληροφορίες γύρω από την 34χρονη, με ένα νέο βίντεο να βγαίνει στην φόρα για την επίθεση που δέχθηκε.

Συγκλονιστικές είναι και οι καταθέσεις όσων βρέθηκαν μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα. Δείτε εδώ τι αναφέρει το προσωπικό του νοσοκομείου.

Μία από αυτές έχει να κάνει και με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος, Deal. Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην κοπέλα, σχολιάζοντας πως ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αποτρόπαιη την επίθεση που δέχθηκε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share